Miitopia Japanse Overview Trailer

Miitopia Japanse Overview Trailer

Nintendo heeft een trailer voor Miitopia uitgebracht. Deze Japanse overzichtstrailer behandelt in grote lijnen de nieuwe en oude functies van de game.

Het laat ook zien dat personages met elkaar op date kunnen gaan om hun vriendschap te versterken, wat een functie was die niet aanwezig was in de originele Miitopia voor 3DS.

video
play-rounded-fill

Over Miitopia

Ster in je eigen avontuur naast je favoriete mensen!

Cast je vrienden, familie of iemand die je kiest in een hilarisch avontuur om de gezichtstelende Dark Lord neer te halen. Creëer en personaliseer Mii-personages van wie je maar wilt – van je favoriete beroemdheden tot je gevreesde wiskundeleraar – en wijs ze rollen en persoonlijkheidskenmerken toe in het fantasieavontuur van je leven. Je kunt zelfs pruiken en make-up toevoegen om je personages meer … karakter te geven. Zie hoe je personages tot leven komen terwijl je favoriete acteur en lieve oude oma samenwerken om de gemene Dark Lord omver te werpen die op je knorrige buurman lijkt!

Bevorder vriendschap tussen je zorgvuldig uitgekozen Mii-personages

Koppel je Mii-personages in herbergen om hun relaties op te bouwen en persoonlijkheidsinteracties te zien. Misschien hoor je wat hete roddels over oma of vind je je beste vriend en moeder die push-ups doen! Personages kunnen ook vaardigheden leren zoals “een handje helpen” en elkaar helpen tijdens gevechten. Met uitstapjes kun je personageparen sturen over hechtingservaringen op het strand, een café en meer. Zelfs je trouwe paard kan een hoef lenen!

Breng je vrienden in de strijd

Neem deel aan turn-based gevechten tegen bizarre slechteriken zoals de ronddraaiende Twerkey om ervaring op te doen en personages te verbeteren. Pas je strategie aan door Mii-personages taken toe te wijzen zoals magiër, krijger en popster die hun aanpak van de strijd zullen bepalen. Een boost nodig? Voedsel wordt gebruikt om de gezondheid te herstellen en magie om uw gezelschap in vorm te houden.

Miitopia voor Nintendo Switch wordt op 21 mei gelanceerd.