Miitopia – Mii, you, everyone! trailer

Miitopia – Mii, you, everyone! trailer

Nintendo heeft een nieuwe ‘features and introductions’-trailer onthuld voor het avonturenspel Miitopia met de titel’ Mii, jij, iedereen! ‘.

De levendige overzichtstrailer van vijf minuten laat nieuwkomers zien wat ze kunnen verwachten van de Nintendo Switch-titel die wereldwijd op 21 mei van dit jaar verschijnt.

video
play-rounded-fill

Miitopia kost £ 39,99 in de eShop en is net iets meer dan 3,1 GB, dus als je de game digitaal wilt kopen, zul je blij zijn te weten dat het niet te veel van je huidige microSD opslokt. kaart!

Over Miitopia

Met wie ga je op avontuur?

Ga op een hilarisch eigenzinnige zoektocht met je favoriete Mii-personages in Miitopia voor Nintendo Switch!

Iedereen in Miitopia is een Mii! Of het nu de onverschrokken held is, de mooie prinses of zelfs de snode Dark Lord, jij bepaalt wie er schittert in dit verhaal. Je kunt je beste vrienden bij je hebben in de strijd, opa aankleden als een koning of mama in de grote slechterik veranderen. De keuze is aan jou!

In de wereld van Miitopia zijn relaties de sleutel, dus overweeg wat quality time door te brengen met je bondgenoten om de banden te versterken. Dit kan je een voordeel geven tijdens gevechten, maar als je relaties verzuren, kan het allemaal slechter worden!

De Nintendo Switch-versie bevat ook nieuwe functies, zoals make-up en pruiken om je Mii-personage op te vrolijken en ze nog mooier te maken. Je kunt zelfs een paard als bondgenoot hebben. Als je er goed voor zorgt, zal hij een hoef te lenen in gevechten!