Milanoir komt op 31 Mei

Milanoir komt op 31 Mei

Good Shepherd Entertainment en onafhankelijke ontwikkelaar Italo Games hebben beide aangekondigd dat Milanoir op 31 mei naar de Nintendo Switch zal komen. Het spel wordt beschreven als een bloedige actiehommage aan de meesterwerk Italiaanse misdaadfilms van de jaren ’70.

video
play-rounded-fill

Over Milanoir

Geïnspireerd door klassieke films als Caliber 9 en Almost Human, is Milanoir een verhaal over hebzucht, verraad en wraak dat tot leven is gewekt met stijlvolle pixelillustraties en een funky soundtrack uit de jaren ’70.

Sluip, stiekem en schiet door de gewelddadige criminele onderbuik van Milaan op zoek naar de man die je heeft ingesloten, terwijl je adembenemende voertuigachtervolgingen en vuurgevechten overleeft terwijl je iedereen uit de weg gaat die je in de weg staat.
De actie-vol actie van Milanoir kan alleen of met een misdadiger worden ervaren met lokale co-op voor twee spelers.

Deze functie is zelfs ontworpen met de unieke mogelijkheden van de Nintendo Switch in het achterhoofd, omdat het twee spelers toestaat om de volledige actievolle campagne in Co-Op-modus op één console te voltooien, waarbij elke speler één Joy-Con-controller gebruikt. De game beschikt ook over een snelle modus in de arena die je dodelijke talenten op de proef stelt.

Ad