Milanoir komt

Milanoir komt

Good Shepherd Entertainment en onafhankelijke ontwikkelaar Italo Games hebben vandaag aangekondigd dat de betoverende Milanoir begin 2018 bestemd is voor de Nintendo Switch.

De game die is geïnspireerd op Italiaanse misdaadfilms is volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch. Hier is wat je moet weten en een trailer voor de misdaadthriller.

About Milanoir

Milanoir, een originele actie game vol met pixels, geïnspireerd door het meesterwerk van Italiaanse misdaadfilms uit de jaren 70, zal naar verwachting begin 2018 op Nintendo Switch ™ verschijnen. Geplaatst in de gewelddadige onderbuik van Milaan, Milanoir is een verhaal over hebzucht, verraad en wraak die klassieke films zoals Calibre 9 en Almost Human afspeelt.

Sluip, stik en schiet door de louche criminele onderwereld en overleef adembenemende achtervolgingen om te ontsnappen en diegenen te elimineren die staan tussen jou en de man die je heeft ingesloten. Milanoir’s pixel art-esthetiek schildert de meedogenloze stad Milaan in heldere en bloederige details met een funky soundtrack uit de jaren 70 om de toon van het tijdperk te versterken.

De game is ontworpen met de unieke mogelijkheden van de Nintendo Switch in het achterhoofd en biedt twee spelers de mogelijkheid om de hele actievolle campagne in Co-Op-modus te voltooien op één console, waarbij elke speler één Joy-Con-controller gebruikt.

Trailer Milanoir

video
play-rounded-fill

Ad