Mina The Hollower – Eerste hands on door IGN

Mina The Hollower – Eerste hands on door IGN

Shovel Knight, gemaakt door Yacht Club Games, is een zeer bekend spel. Maar het zal je misschien verbazen dat Shovel Knight het enige intellectuele eigendom (IP) is dat ze hebben. Met een nieuwe actie-avonturengame genaamd Mina The Hollower hopen ze daar verandering in te brengen.

video
play-rounded-fill

Video-credits; IGN

Hoewel het spel voorlopig niet uitkomt, heeft IGN de ​​kans gekregen om het zelf uit te proberen. Het bevat ook beelden van het spel in actie.

Over Mina de Hollower

Mina the Hollower is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een enge wereld. Kruip in de huid van Mina, een beroemde Hollower die op een wanhopige missie is geworpen om een ​​vervloekt eiland te redden. Graaf onder gevaren en monsters, sla vijanden in het niets en sla handwapens en andere items in. Verken een enorme wereld met pixel-perfecte graphics, meesterlijke gameplay, moeilijk te verslaan bazen en pakkende muziek. In Mina the Hollower, een nieuwe game van dezelfde mensen die Shovel Knight hebben gemaakt, ontmoet je een stel vreemde mensen, zoek je naar geheimen op allerlei vreemde plekken en probeer je de duisternis te verlichten die er altijd is.</ p>

Kenmerken

  • Spookachtig echte 8-bit graphics in de stijl van de Game Boy Color, maar dan bijgewerkt voor onze tijd.
  • Er zijn veel moderne details, zoals gedetailleerde animatie, breedbeeld-graphics en solide bedieningselementen.
  • Je kunt tegen monsters vechten of de wereld rondreizen door te springen, te ontwijken en door de grond te graven.
  • Nightstar, gebruik je vertrouwde zweep om vijanden aan te vallen, of kies uit een verscheidenheid aan andere wapens, die elk een andere reeks bewegingen hebben.
  • Vind een reliekschrijn aan vreemde Sidearms en gebruik ze om de overhand te krijgen in de strijd.
  • Verzamel snuisterijen en draag ze om allerlei vreemde effecten te krijgen. Breng Mina naar een hoger niveau om bij je unieke speelstijl te passen.
  • Jake Kaufman, een chiptune-meester, heeft een geweldige soundtrack in MSX-stijl gemaakt.
  • Duik in de diepten van waanzin met een verhaal dat je botten zal koelen en je hart zal verwarmen. Het is geïnspireerd op Victoriaanse gotische horror.
  • Ontdek een enorme, duistere wereld vol geheimen, zware gevechten en niveaus die met elkaar verbonden zijn.