Minecraft – Angry Birds samenwerking

Minecraft – Angry Birds samenwerking

Met de toevoeging van Angry Birds aan Minecraft is het tijd voor een nieuwe samenwerking. Het is nu beschikbaar op de Marktplaats.

De Angry Birds DLC bevat bekende personages uit de serie. Vrienden moeten worden gered, eieren moeten worden gered en de “grote ambities” van de varkens moeten een halt worden toegeroepen.

video
play-rounded-fill

Angry Birds-samenwerking

De varkens zijn teruggekeerd naar hun oude gewoontes, en jij moet ze stoppen! Jouw taak als Red, Chuck, Bomb en andere leden van The Flock is om je vrienden te redden, de eieren te redden en de kwaadaardige plannen van de Pigs te stoppen. Je ontgrendelt een nieuw speelbaar personage met unieke krachten voor elke geredde vogel, zodat je meer varkens kunt pakken en meer gebouwen kunt vernietigen!

In de afgelopen jaren heeft Minecraft een hele reeks partnerschappen gezien. Enkele voorbeelden zijn de Minions, Sonic the Hedgehog en Ben 10.

Over Minecraft

Minecraft is een spel waarin je structuren bouwt en avonturen aangaat.

Verken willekeurig gegenereerde werelden en creëer ongelooflijke structuren, variërend van kleine huisjes tot enorme kastelen. In de overlevingsmodus kun je diep in de planeet mijnen, wapens en bepantsering bouwen om de gevaarlijke hordes te verslaan, of in de creatieve modus spelen met onbeperkte middelen.

Verken willekeurig gegenereerde werelden en creëer ongelooflijke structuren, variërend van kleine huisjes tot enorme kastelen. Speel met onbeperkte middelen in de creatieve modus, of graaf diep in de planeet in de overlevingsmodus en maak wapens en bepantsering om tegen de gevaarlijke wezens te vechten.

Creëer, verken en knutsel alleen of met maximaal vier mensen op een gesplitst scherm en maximaal acht mensen online.

Ad