Minecraft – Avatar Legends content volgende maand

Minecraft – Avatar Legends content volgende maand

Volgende maand krijgt Minecraft aanvullend DLC-materiaal gebaseerd op Avatar Legends, een fantasy rollenspel op tafel gemaakt door Magpie Games en gebaseerd op de beroemde tekenfilmserie.

Op dinsdag 6 december zijn de skins en content beschikbaar op de Minecraft Marketplace. Minecraft Nintendo Switch Edition is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop en bij je plaatselijke videogamewinkel.

Over Avatar Legends

Als je niet bekend bent met Avatar Legends: het speelt zich af in een wereld waar sommige individuen buigen oefenen, een soort telekinese waarmee ze elementen zoals water, aarde, vuur en lucht kunnen manipuleren. Veel gamers zullen zich niet bewust zijn van deze serie sinds het meer dan tien jaar geleden begon.

De onthulling komt van de ontwikkelaar van de game, Mojang, die de releasedatum en een banner met de vier nieuwe personages op Twitter heeft vrijgegeven. Avatar Legends, de volgende game-toevoeging, is al beschikbaar op de Minecraft-markten en wordt officieel gelanceerd op 6 december 2022.

Helaas is er niet meer informatie beschikbaar, dus we weten niet wat er precies in deze DLC zit. Avatar Legends heeft ten minste vier nieuwe personage-skins, die elk een van de laatste vier Avatars in de serie vertegenwoordigen, van Kyoshi en Roku tot Aang en Korra.