Minecraft – Avatar Legends DLC verkrijgbaar

Minecraft – Avatar Legends DLC verkrijgbaar

Mojang heeft een nieuw stukje downloadbare content voor Minecraft uitgebracht, en deze keer is het een cross-over met Avatar.

video
play-rounded-fill

In Minecraft heb je de rol op je genomen van de Avatar, de personificatie van goedheid en rust. Verkrijg een beheersing van alle vier de elementen, evenals nieuwe vaardigheden, met dank aan Team Avatar en Team Korra. Tijdens het vervullen van missies krijg je de kans om te communiceren met Katara, Zuko en andere personages uit de blockbuster-programma’s, en om alle vier de koninkrijken te verkennen en de skins van je favoriete Avatar-personages te kanaliseren.

Bovendien kun je de Character Creator gebruiken om een ​​gratis Blue Spirit Mask te krijgen!

Avatar Legends-DLC

De downloadbare content omvat een missie om de meester van de vier elementen te worden en het evenwicht in de vier landen te herstellen, evenals een nieuwe omgeving die is gebaseerd op prominente locaties uit de originele Last Airbender-serie. Spelers hebben de mogelijkheid om tijdens het spelen hun eigen avatar te besturen, of ze kunnen een van de meer dan vijftig verschillende skins gebruiken die in het spel worden aangeboden. Deze skins bevatten verschillende personages uit The Last Airbender en The Legend of Korra. Om het debuut van dit downloadbare contentpakket (DLC) te vieren, krijgen spelers bovendien een gratis Blue Spirit Mask, dat voor in totaal 1340 munten kan worden gekocht op de Minecraft Marketplace.