Minecraft – Batman DLC

Minecraft – Batman DLC

Er is gezegd dat er nieuwe Batman DLC naar Minecraft komt. De inhoud werd uitgebracht op 18 oktober.

Met de DLC kunnen spelers in Gotham rondkijken met de tools van Batman. Als ze erachter komen wat Joker van plan is, moeten ze het opnemen tegen slechteriken zoals Harley Quinn, de Penguin en anderen. Nadat Minecraft Live 2022 vandaag is afgelopen, kunnen spelers naar de kleedkamer gaan om het gratis Batman Cap Character Creator-item te krijgen.

video
play-rounded-fill

Dit is nog maar de laatste keer dat mensen hebben samengewerkt aan Minecraft. Alleen al dit jaar werkte de game samen met SpongeBob SquarePants, Light Year, Angry Birds en Street Fighter.

BATMAN IN MINECRAFT

In deze nieuwe DLC kun je spelen als de Caped Crusader.

Ah, de avond valt in Minecraft. Terwijl de maan opkomt en de Bovenwereld een zilverachtige gloed geeft, beginnen de donkere bossen te kreunen, sissen en kakelen. Normaal gesproken zou ik bang zijn als groepen mensen die me pijn willen doen naar me toe kruipen, maar vanavond niet. Ik kan bijna de vorm van een vleermuis zien tegen die heldere, heldere maan, en het geeft me meer moed dan een Totem of Undying. Waarom? Omdat het donker niet zo eng is nu BatmanTM in Minecraft zit!

Vlieg door de nacht als Batman en red de stad van superschurken zoals Harley Quinn, The Joker, The Penguin en meer uit het DC-universum.

In dit enorme verhaal van DC en Noxcrew zie je Gotham City zoals je het nog nooit hebt gezien. Vind de schuilplaatsen van oude vijanden door over daken te klimmen of met de Batmobile langs beroemde plaatsen zoals Wayne Tower en het Monarch Theatre te rijden. Als de Dark Knight krijg je een zeer belangrijke missie om te voltooien, want Alfred Pennyworth zit in de problemen en heeft jouw hulp nodig.

Je verhaal begint in de Batcave, waar enkele bekende slechteriken een nieuw experiment met een Nether-portaal hebben stopgezet. Ook hebben ze Alfred gegijzeld en opgesloten in de Nether! Nu is het aan jou om deze DC-superschurken te vinden in de donkere straten van de stad, hun obsidiaanblokken terug te nemen, het portaal te repareren en hem te redden. Trek je handschoenen aan, pak je Batarang, stap uit de Batcave en haal diep adem. Ah, de geur van misdaad in de ochtend, hoe zoet is het! En ik heb het niet alleen over klimplanten die mijn basis verpesten (hoe oneerlijk!). Gotham City zit vol met bendes en enkele van Batmans ergste vijanden hebben hun krachten gebundeld: Harley Quinn, Poison Ivy, The Penguin en meer DC-superschurken zijn in deze show.