Minecraft – Caves & Cliffs – Part II komt 30 November

Mojang heeft details en een releasedatum aangekondigd voor het tweede deel van de Minecraft Caves & Cliffs-update. De nieuwe inhoud die zal worden toegevoegd, omvat; bijgewerkte terreingeneratie, hogere toppen, meer uitgebreide grotsystemen (met grotere ertsaders) en de introductie van kaarsen.

Functies die eerder zijn bevestigd; archeologie, bundels en geitenhoorns zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld en komen pas in de game aan als de ontwikkelaars “in staat zijn om ze op de best mogelijke manier toe te voegen”.

Grotten en kliffen update

De enorme Caves and Cliffs-update van Minecraft was zo overdreven dat deze in twee delen moest worden opgesplitst. Deze update introduceert veel nieuwe inhoud en verbeteringen in de levenskwaliteit van de game. Met veel wereldveranderingen op stapel, is er veel om in je op te nemen en enthousiast over te worden naarmate we de releasedatum naderen.

De eerste helft van de update introduceerde een aantal nieuwe items in de game, waaronder verschillende nieuwe blokken, tools en zelfs axolotls.

Deel II geeft de bergen en grotten die je kent en waar je van houdt een make-over. Bijgewerkte terreingeneratie, hogere toppen, meer uitgebreide grotsystemen – zelfs de ertsaders zijn groter!

Deze update brengt ook KAARSEN voor iedereen. Het is je misschien opgevallen dat er een paar items ontbraken in de lijst met nieuwe dingen, namelijk archeologie, bundels en geitenhoorns. Deze functies zijn on hold gezet, ze zijn niet geannuleerd. Hoewel ze niet in de Wild Update zullen zitten, zullen ze in de toekomst naar Minecraft komen wanneer ze ze op de best mogelijke manier kunnen toevoegen.

Minecraft Caves & Cliffs-update: deel II wordt op 30 november voor alle platforms gelanceerd.

Ad