Minecraft – Caves & Cliffs Update deel 1 – 8 Juni

Minecraft – Caves & Cliffs Update deel 1 – 8 Juni

Mojang, de ontwikkelaars van Minecraft hebben de releasedatum aangekondigd van deel één van de grote Caves & Cliffs-update die aan de game wordt toegevoegd.

Deel één van deze update komt op 8 juni 2021 uit en bevat nieuwe mobs zoals geiten, axolotls en glowsquids, evenals enkele nieuwe bloktypes zoals koper. Deze update wordt op dezelfde datum gelanceerd voor de meeste Minecraft-platforms, inclusief de Nintendo Switch.

Over Caves & Cliffs 

Baaaaaa!

“Wat is dat voor geluid?”

Baaaaaaaaa!

“Aww, het is een kleine geit! Kom hier, vriend! Ik heb een traktatie voor y-OOF!”

Terwijl ik van de berg tuimelde, dacht ik na over alle keuzes die hebben geleid tot het installeren van de Caves & Cliffs snapshot. Mijn daad van pure dwaasheid toen ik de geit naderde en de spreekwoordelijke olijftak uitstak – een bundel hooi. Al mijn bezittingen liggen nu verspreid aan de voet van de berg. Maar er is tijd om dit recht te zetten – want de Caves & Cliffs Update: Part I komt uit op 8 juni! En in de tussentijd zal ik officieel een verzoekschrift indienen bij het Vanilla-team om geiten eruit te halen.

Elke dag wordt dit wezen wakker en kiest… kopstoten.

Verdere details

De update is beschikbaar voor Minecraft: Bedrock Edition op Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS, Android en Windows 10 – evenals Java Edition op Windows, macOS en Linux. Het is duidelijk dat niemand veilig is voor die gevreesde wezens. Het goede nieuws is dat de update ook de mooie en volledig onschadelijke axolotls bevat, tenzij je een verdronken axolotls bent! Helaas zijn ze beperkt tot water of een emmer, dus ze kunnen niet meedoen aan mijn kruistocht tegen geiten.

Maar dat is niet alles: de eens zo exclusieve Minecraft Earth-menigte, de gloeiende inktvis, zal ook onze oceanen sieren! Terwijl ik Team Mooshroom was (nog een petitie waar ik aan toe moet komen), ben ik gewoon blij dat deze mijn vriendelijkheid niet zal belonen met een brutale duw. Bovendien is het zo mooi dat het me misschien zou motiveren om dat enorme aquarium te bouwen dat ik altijd al wilde hebben.

En wat zou een Minecraft-update zijn zonder blokken?

Deze ronde zijn er genoeg van. Sommigen van hen zullen gewoon in de wereld verschijnen, terwijl anderen misschien wat lastiger zijn om te ontdekken. Als onmiddellijke bevrediging jouw ding is, kun je altijd overschakelen naar de creatieve modus, waar je ze allemaal kunt openen, van amethist tot druppelbladeren en het langverwachte koperen blok!

Net als mijn referentiële humor, toont dit blok zijn leeftijd nadat het in de wereld is geplaatst, waardoor je bouwwerken een gevoel van geschiedenis en een meer organisch gevoel krijgen. Ik denk echter dat het meest opwindende voor mij de verrekijker is! Mijn gezichtsvermogen is niet meer wat het was, dus die geiten lijken nu echt uit het niets te komen.

Als u me nu wilt excuseren, ik moet elke medewerker van Mojang Studios een privébericht sturen over mijn petitie.