Minecraft Cliffs & Caves Update Part 1 Trailer

Minecraft Cliffs & Caves Update Part 1 Trailer

Nintendo heeft een officiële trailer gedeeld voor Minecraft’s nieuwe Cliffs & Caves Update Part 1. De update kan nu worden gedownload voor de Nintendo Switch-versie. Een nieuwe trailer geeft een heel kort overzicht van enkele van de nieuwe toevoegingen, waaronder geiten, axolotls en meer.

video

Cliffs & Caves Part 1

Verdiep je in deel I van de Caves & Cliffs Update met leuke mobs, blokken en items! Werk samen met de axolotl, zwem met de gloeiende inktvis en klim met de geiten. Mijn koper en gebruik het om constructies te bouwen die na verloop van tijd zullen verouderen.

Download de Caves & Cliffs Update: Part I voor Minecraft vandaag nog op Nintendo Switch!

Over Minecraft

Creëer, verken en overleef alleen of met vrienden.

De nieuwe Minecraft is er! Met de nieuwste game-updates zoals Update Aquatic, platformonafhankelijk spelen en toegang tot een groot aantal content via de Minecraft Marketplace.

Huidige eigenaren van Minecraft: Nintendo Switch Edition kunnen upgraden naar de nieuwe versie van Minecraft door deze gratis te downloaden in de eShop!

Na 21 juni 2018 is “Minecraft: Nintendo Switch Edition” (2017) niet langer beschikbaar voor aankoop in de Nintendo eShop. Bestaande eigenaren kunnen blijven spelen. *Bestaande eigenaren kunnen deze versie indien nodig opnieuw downloaden.

Spelers van “Minecraft: Nintendo Switch Edition” (2017) kunnen hun werelden omzetten naar “Minecraft” (2018), maar het proces zal enige tijd in beslag nemen. Er is momenteel geen manier voor Minecraft: Wii U Edition-werelden om over te zetten naar “Minecraft” (2018) op Nintendo Switch.

Hoewel het Super Mario Mash-Up Pack vooraf met de game is geïnstalleerd, moet je deze downloaden van de in-game store om toegang te krijgen tot de resterende DLC-pakketten die bij de aankoop van het basisspel zijn geleverd.

Een Microsoft-account is gratis en door in te loggen op het apparaat kunnen Minecraft-spelers op Nintendo Switch met anderen spelen op niet-Nintendo-apparaten. Het maakt ook de overdraagbaarheid van Minecoins en in-game winkelaankopen naar andere apparaten mogelijk.

Je kunt Minecoins kopen in de Nintendo eShop. Met Minecoins kun je veilig en zeker content kopen in onze in-game winkel. Minecoins worden bewaard in je virtuele portemonnee en kunnen in Minecraft op andere apparaten worden gebruikt als je een Microsoft-account hebt.

Ad