Minecraft Deluxe Collection uitgebracht

Minecraft Deluxe Collection uitgebracht

Mojang en Nintendo hebben samengewerkt om een ​​nieuwe en exclusieve editie van Minecraft voor de Nintendo Switch te leveren.

De Minecraft: Deluxe Collection kan nu worden gekocht op de Nintendo Switch. Deze collectie is speciaal samengesteld voor het spelsysteem. Het wordt geleverd met het hoofdspel, 1600 Minecoins, het downloadbare contentpakket Super Mario Mash-Up en andere goodies, zoals drie skinpakketten, een texturepakket, vijf items voor het maken van personages en drie emotes. Het hoofdspel is ook inbegrepen.

Over Minecraft Deluxe Collection

Of je nu alleen bent of met gezelschap, creëer, verken en overleef.

Met Minecraft: Deluxe Collection kun je alle talloze manieren ervaren die je kunt verkennen, overleven en bouwen in Minecraft! Verken een oneindige hoeveelheid door gebruikers gemaakt materiaal in de Minecraft Marketplace, leer nieuwe manieren om het spel te spelen door verschillende kaarten te verkennen en geef je personage een unieke look met emotes en accessoires van de Character Creator. Je bent nu klaar om een ​​van de vele uitdagingen aan te gaan die Minecraft biedt, of je het nu alleen doet of met een groep vrienden.

Naast Minecraft wordt de Deluxe Collection geleverd met de volgende downloadbare content: 1.600 Minecoins; zes kaarten (Super Mario Mash-up, Skyblock One Block, Hacker Tools, Pets Collection, Parkour Spiral en Original Bed Wars); drie skinpakketten (Spy Mobs, Cute Anime Teens en Cute Mob Skins); één textuurpakket (Clarity); vijf Character Creator-items; en drie emotes.