Minecraft Dungeons – 2de jubileum

Minecraft Dungeons – 2de jubileum

Mojang en Double Eleven vierden onlangs de tweede verjaardag van de release van Minecraft Dungeons. De kerkercrawler voor videogames is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, Xbox Series X/S, PlayStation 4, pc en Xbox One.

video
play-rounded-fill

Er vindt nu een uniek jubileumevenement plaats in de game om de gelegenheid te herdenken. Spelers kunnen van 25 mei tot 15 juni uitrustingen en cosmetica met evenementthema winnen.

Het tweede jubileumfeest van Minecraft Dungeons is begonnen en u bent van harte uitgenodigd! Neem deel aan de in-game vieringen van 25 mei tot 15 juni om uitrusting en cosmetica met een evenementthema te verkrijgen, waaronder de baby-moobloom!

Over Minecraft Dungeons

Vecht je een weg door een geheel nieuwe actie-avonturengame gebouwd in de Minecraft-wereld en beïnvloed door traditionele kerkercrawlers! Verken de kerkers alleen of met vrienden! Maximaal vier spelers kunnen vechten door actievolle, met schatten gevulde stadia in een epische missie om de dorpelingen te redden en de slechte Arch-Illager te verslaan!

Ontdek een schat aan sterke nieuwe wapens en benodigdheden om je te helpen bij het verslaan van meedogenloze hordes nieuwe en dodelijke vijanden. Vecht of ren door canyons, moerassen en natuurlijk mijnenvelden! Iedereen die dapper of dom genoeg is om deze blokkerige en lieflijke wereld te betreden, moet voorbereid zijn. Dus snel klaar!

  • Klimplant uit de kerker! In dit geheel nieuwe actie-avontuur, geïnspireerd op traditionele kerkercrawlers, vecht je tegen verse en verschrikkelijke beestjes.
  • Multiplayer! In de coöpmodus kunnen maximaal vier spelers de strijd aangaan en samen strijden.
  • Activeren! Ontgrendel honderden unieke items en wapenbetoveringen om dodelijke speciale aanvallen uit te voeren.
  • Opties! Personaliseer je personage en vecht vervolgens persoonlijk met melee-schommels, afstandsaanvallen of tank je een weg door hordes monsters terwijl je wordt beschermd door zware bepantsering!
  • Epicheid! Verken met schatten gevulde levels in je zoektocht om de slechte Arch-Illager te verslaan!