Minecraft Dungeons – Cloudy Climb – Seizoensgebonden gratis update beschikbaar

Minecraft Dungeons  – Cloudy Climb – Seizoensgebonden gratis update beschikbaar

Minecraft Dungeons Cloudy Climb gratis update is nu beschikbaar – en het voegt “The Tower” toe als een nieuwe locatie waar spelers uitrusting moeten verzamelen en tot 30 verdiepingen moeten overleven. Daarnaast kunnen spelers ook exclusieve cosmetische beloningen ontgrendelen door een optionele Adventure Pass te kopen voor $ 3,99 USD.

video
play-rounded-fill

Cloudy Climb update

The Tower is een nieuw singleplayer-gameplaygebied dat beschikbaar is voor alle spelers als onderdeel van de gratis Cloudy Climb-update.

In de toren bestuurt de speler een avatar: een personage dat aanvankelijk geen uitrusting heeft, maar dit langzaam verzamelt door middel van een selectie van beloningen die je verdient naarmate je verder komt. De toren zelf heeft 30 verschillende verdiepingen, waarvan elke moeilijker is dan de vorige, en het doel is om deze zo hoog mogelijk te maken.

De toren is de thuisbasis van zowel bekende mobs als bazen uit Minecraft Dungeons, maar ook een paar nieuwe vijanden. Niet alle Tower-bewoners zijn vijandig en sommigen van hen zullen je op weg helpen door de uitrusting die je verzamelt aan te passen. Ze kunnen de kracht ervan vergroten, upgraden naar een unieke variant of vergulden.

De vloeren van de Toren veranderen om de paar weken, waardoor je een beperkt venster hebt om de huidige indeling onder de knie te krijgen.

Ad