Minecraft Dungeons – Echoing Void DLC lanceert 28 juli

Minecraft Dungeons – Echoing Void DLC lanceert 28 juli

Mojang heeft de releasedatum aangekondigd voor de volgende betaalde DLC voor Minecraft Dungeons, samen met nog een gratis update.

De “Echoing Void” DLC voor Minecraft Dungeons wordt gelanceerd op 28 juli 2021 en voegt een nieuw gebied toe op basis van The End. Op dezelfde datum wordt ook een gratis update gelanceerd, die een nieuwe functie toevoegt met de naam Gauntlet of Gales. Daarnaast wordt er ook een Ultimate Edition van Minecraft Dungeons uitgebracht, met alle zes DLC’s voor een verlaagde prijs.

ECHOING VOID DLC KOMT NAAR DUNGEONS

Nieuwe inhoud komt op 28 juli naar platforms

Er was eens een gamestudio die een DLC aankondigde die zou plaatsvinden in een nieuwe, maar vertrouwde dimensie. Het einde.

Nee wacht, kom terug! Mijn verhaal is nog niet af!

Zie je wel, maanden nadat we de Bovenwereld hebben bevrijd van de corruptie veroorzaakt door de Orb of Dominance, is het tijd voor de conclusie van het verhaal dat we al meer dan een jaar volgen. In deze laatste boog vecht je naar de vermoedelijke thuisbasis van de Endermen: het einde. Het einde!

Betekent dit dat het voorbij is voor Minecraft Dungeons? Zeker niet – er komt nog veel meer – maar één ding tegelijk! In de Echoing Void DLC sta je voor gedurfde nieuwe vijanden, verzamel je legendarische uitrusting en baan je je een weg door uitdagende missies om een ​​einde te maken aan de onnoemelijke bedreigingen (nadruk op meervoud) die op de loer liggen in de donkere dimensie waarin Endermen zich bevinden.< /p>

Ben je enthousiast? Opgewonden? Misschien zelfs een beetje extatisch? Goed, want er is meer!

DE HANDSCHOEN VAN GALES

Net als bij onze eerdere avonturen brengen we naast de Echoing Void-release een gratis contentupdate uit! Naast de toevoeging van een handvol krachtige betoveringen zoals Ambush, Shadow Blast en Void Strike, introduceren we ook Gauntlet of Gales – een unieke doolhofachtige missie die je vaardigheden op de proef stelt door lastige proeven en verbijsterende puzzels!< /p>

Deze handschoen is toegankelijk via je missiekaart en bevat uitdagingen die alles vereisen, van humor en sluwheid tot uithoudingsvermogen en vastberadenheid. Ik mis al deze vaardigheden, maar ik zal het toch proberen!

OOK INTRODUCTIE: DE ULTIEME EDITIE

Tegelijk met Echoing Void wordt Minecraft Dungeons: Ultimate Edition gelanceerd – de overtreffende trap om het complete verhaal van de Arch-Illager en de Orb of Dominance te ervaren.

Dit pakket boordevol actie bevat het basisspel en alle zes DLC’s: Jungle Awakens, Creeping Winter, Howling Peaks, Flames of the Nether, Hidden Depths en Echoing Void – allemaal voor een lagere prijs dan wanneer je het apart zou kopen. Vecht tegen tientallen mobs, verken dimensie-hopping-levels en ontdek onnoemelijke schatten in deze complete ervaring van Minecraft Dungeons!