Minecraft Dungeons – Flames of the Nether DLC + gratis update komen 24 februari

Minecraft Dungeons – Flames of the Nether DLC + gratis update komen 24 februari

Minecraft Dungeons voor Nintendo Switch werd goed ontvangen en staat op het punt niet alleen een vrij substantiële gratis update te ontvangen boordevol verbeteringen en fixes, en de volgende ronde van DLC komt op 24 februari uit met de titel ‘Flames of the Nether’. 

Met zes nieuwe missies waar fans hun tanden in kunnen zetten, nieuwe skins, wapens en meer, is er genoeg om naar uit te kijken voor wie wat extra content wil kopen. Bekijk de nieuwste blogpost om te zien wat er tegen het einde van de maand aankomt voor Minecraft Dungeons:

Kijk, ik breek Caps Lock niet zomaar voor iets uit. Ik ben een (enigszins) kalm en beheerst persoon. Met dat gezegd, MINECRAFT DUNGEONS KOMT NAAR DE NETHER !! Oef, als je op die Caps Lock-knop drukt, ben je er echt uit. Ik had mezelf echt moeten temperen, want ik heb mijn werk voor me klaar met dit artikel waarin alles wordt aangekondigd dat op 24 februari naar Minecraft Dungeons komt.

The Flames of the Nether DLC

De Flames of the Nether DLC neemt je mee op reis naar het brandende hart van de Nether zelf. Zes nieuwe missies wachten op je – met bekende biomen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien! Degenen die het avontuur overleven, zullen nieuwe artefacten, wapens en uitrusting verzamelen!

Persoonlijk kan ik niet wachten om deze nieuwe missies te spelen. Ik moet gewoon mijn lef opbouwen om de vurige toorn van de gevaarlijkste menigten van de Nether het hoofd te bieden. Heel ongedwongen. Niets erger dan een zondagsbrunch met de meiden. Op een minder angstaanjagende noot bevat de DLC ook twee nieuwe skins en het schattige Baby Ghast-huisdier! Hoe kan zoiets leuks en kostbaars uitgroeien tot iets zo griezelig eng?

GRATIS CONTENT

Maar we hebben niet alleen de betaalde DLC die uitkomt, we hebben ook wat misschien wel de meest ambitieuze gratis update in de geschiedenis van Minecraft Dungeons is! Deze update bevat een belangrijke nieuwe functie genaamd Ancient Hunts, dit zijn procedureel gegenereerde eindgame-missies die in en uit de Nether weven. Het overleven van deze Ancient Hunts en het verslaan van de Ancient Mobs binnenin is de enige manier om eersteklas vergulde uitrusting te krijgen!

Er is ook een kans om goud te krijgen, een nieuwe valuta die een pas aangekomen Piglin-handelaar in jouw kamp erg interessant zal vinden! We zullen meer details over deze nieuwe functies hebben naarmate we dichter bij de release komen, dus houd Minecraft.net in de gaten voor meer informatie!

Wauw, we hebben het einde van het bericht gehaald. Hah! Jij dacht. Er is nog een deel van de gratis update die ik nu zal aankondigen (stel je het geluid van een tromgeroffel voor) – de gratis update bevat ook enkele wijzigingen in Apocalypse Plus, waarover de komende dagen meer zal worden gesproken! / p>

De gratis update en de Flames of the Nether DLC zijn beide beschikbaar op 24 februari! Bezoek de Minecraft Dungeons-website voor meer informatie over deze aanbiedingen en hoe u het DLC-pakket voor uw platform naar keuze kunt krijgen.

Ad