Minecraft Dungeons – Game Trials-aanbieding aangekondigd voor het Westen

Minecraft Dungeons – Game Trials-aanbieding aangekondigd voor het Westen

Nintendo heeft een nieuwe Game Trials-aanbieding aangekondigd voor Nintendo Switch Online-abonnees in het westen. Van 18 augustus 2021 – 24 augustus 2021 kunnen Nintendo Switch Online-leden in het westen Minecraft Dungeons gratis spelen.

Dit is niet alleen een gratis demo, maar de volledige game, dus toegewijde spelers kunnen de volledige titel misschien voltooien en ervaren voordat de aanbieding afloopt.

Speel #Minecraft Dungeons gratis met dit Game Trial-evenement voor #NintendoSwitchOnline-leden! Download nu zodat je klaar bent om alleen de kerkers te trotseren – of samen met vrienden – wanneer de Game Trial begint op 18/08

video
play-rounded-fill

Over Minecraft Dungeons

Vecht je een weg door een geheel nieuwe actie-avonturengame, geïnspireerd door klassieke kerkercrawlers en gesitueerd in het Minecraft-universum!

Vecht – Gebruik melee-schommels, leun achterover met afstandsaanvallen of tank je een weg door beschermd door zware bepantsering! Personaliseer je personage en ontgrendel unieke items en wapenbetoveringen voor verwoestende speciale aanvallen.

Overleef – Verken de actievolle, met schatten gevulde levels – allemaal in een epische zoektocht om de dorpelingen te redden en de kwaadaardige Arch-Illager uit te schakelen!