Minecraft Dungeons geīnspireerd door ontwikkeling Nintendo 3DS

Minecraft Dungeons geīnspireerd door ontwikkeling Nintendo 3DS

Minecraft Dungeons is tot stand gekomen door te experimenteren met de ontwikkeling van Nintendo 3DS.

Jens Bergensten, chief creative officer bij Mojang, onthulde dit via de video Minecraft Dungeons Diaries: Origins.

video

Minecraft Dungeons Diaries: Origins hoogtepunt

Het begon allemaal toen we probeerden een coole Minecraft-achtige game voor de Nintendo 3DS uit te vinden. We speelden met een heleboel verschillende ideeën, maar uiteindelijk was het maken van een kerkercrawler echt iets voor ons.

video

Over Minecraft Dungeons

Wanneer een eenzame, uitgestotene Illager een mysterieus object met angstaanjagende krachten tegenkomt, staat zijn hele bestaan op zijn kop. Het duurde niet lang, hij bevindt zich op een pad van het kwaad, veroorzaakt chaos in de bovenwereld. Wie kan hem stoppen?

In Minecraft Dungeons laat de kerker-crawler je door verschillende kerkers wandelen, alleen of samen met vrienden en vechten tegen verschillende monsters.

Ren alleen of met vrienden door de beroemde niveaus met Minecraft-thema. Los puzzels op en versla monsters om het einde te bereiken. Laat je niet tegenhouden door zombies en andere beroemde monsters uit de Minecraft-serie. Minecraft Dungeons kunnen met maximaal drie anderen worden gespeeld, zowel online als lokaal.

Minecraft Dungeons werd aangekondigd tijdens de E3-persconferentie van Microsoft (2019). De release van de game wordt verwacht in het voorjaar van 2020.