Minecraft Dungeons – Hidden Depths DLC komt uit op 26 Mei

Minecraft Dungeons – Hidden Depths DLC komt uit op 26 Mei

Mojang kondigde de releasedatum aan voor de volgende betaalde DLC voor Minecraft Dungeons, samen met nog een gratis update.

Over de Hidden Depths DLC

De Hidden Depths DLC voor Minecraft Dungeons wordt gelanceerd op 26 mei 2021 en voegt nieuwe missies, items en meer met onderwaterthema toe. Op dezelfde datum wordt ook een gratis update gelanceerd, die een nieuwe functie toevoegt genaamd Raid Captains.

Duik in een nieuw Minecraft Dungeons-avontuur, net op tijd voor de zomer! Minecraft Dungeons maakt indruk op 26 mei met de volgende DLC, Hidden Depths. T

Maar hij zal niet zomaar een dag op het strand zijn. Je zult moeten vechten tegen een zich uitbreidende corruptie die de donkerste diepten van de oceaan heeft bereikt! Hé, het zou geen Minecraft Dungeons zijn als het gemakkelijk was, toch?

Gratis inhoudsupdate

Natuurlijk is er naast de DLC-release ook veel gratis inhoud en updates! Er zijn niet alleen nieuwe betoveringen en adembenemende nieuwe niveaus, maar er is ook een gloednieuwe functie genaamd Raid Captains. Raid Captains zijn vriendelijke gidsen die … wacht, dat klopt niet. Ze dagen nieuwe vijanden super uit die de manier waarop je het spel speelt, zullen veranderen.

Dat is veel logischer. Zoek Raid Captains op waar ze op de loer liggen in de verborgen hoeken van de wereld om een ​​nieuw niveau van uitdaging (en nieuwe schatten) aan je missies toe te voegen.

Ad