Minecraft Dungeons – Howling Peaks DLC en Season Pass komt 9 December 2020

Minecraft Dungeons – Howling Peaks DLC en Season Pass komt 9 December 2020

Mojang bevestigde dat het Howling Peaks DLC-pakket van de games op 9 december 2020 debuteert op alle platforms, inclusief Nintendo Switch. Net als eerdere DLC-pakketten, kunnen spelers nieuwe vijanden bevechten, nieuwe items verkrijgen en de nieuwe Tempest Golem-baas bevechten.

Seizoenspas

Daarnaast onthulde de ontwikkelaar ook dat de optie om een ​​seizoenspas te kopen ook op dezelfde dag beschikbaar zou komen. Door de Season Pass te kopen, krijgen spelers toegang tot de volgende vier DLC-pakketten zodra deze beschikbaar zijn.

Pindakaas en gelei. Macaroni en kaas. Popcorn en augurkensap (vertrouw me op deze). Elk van die dingen is geweldig op zichzelf, maar nog beter als je ze samen combineert. Dat is precies hoe ik me voel over het Minecraft Dungeons-nieuws van vandaag.

Enerzijds kondigen we de nieuwste DLC aan voor de Dungeons-familie: Howling Peaks. Aan de andere kant hebben we onze nieuwste DLC-bundel met de seizoenspas. Beiden zijn fantastisch nieuws afzonderlijk, maar samen? Dat is een recept voor succes.

Over Howling Peaks DLC

De Howling Peaks DLC is een actievolle tocht naar de bergtop met oogverblindende nieuwe bepantsering, wapens en artefacten. Natuurlijk wachten er onderweg ook nieuwe vijanden zoals de Squall Golem en Mountaineer – niemand zei dat het gemakkelijk zou zijn! Bovenop dit alles is de bron van het stormachtige conflict, de Tempest Golem die is beschadigd door een scherf van de Orb of Dominance.

Met de Season Pass heb je toegang tot de volgende vier DLC’s zodra ze beschikbaar zijn, inclusief Howling Peaks! Bovendien krijgt u ze met korting in vergelijking met wanneer u ze afzonderlijk koopt. Elke DLC bevat nieuwe niveaus, unieke items, nieuwe delen van het verhaal en nog meer puzzels en mysteries om te ontgrendelen! Mis geen enkele beat met de Season Pass.

Natuurlijk, zelfs als je de Howling Peaks DLC of de Season Pass niet koopt, is er altijd nieuwe, gratis content om van te genieten. Met deze update krijg je zes gratis betoveringen, die allemaal het potentieel hebben om de manier waarop je het spel speelt totaal te veranderen!

Gratis update

De gratis update, de Howling Peaks DLC en de nieuwe Season Pass zijn allemaal beschikbaar op 9 december! Bezoek de Minecraft Dungeons-website voor meer informatie over deze aanbiedingen en hoe u het DLC-pakket voor uw platform naar keuze kunt krijgen.

Ad