Minecraft Dungeons – Jungle Awakens DLC Juli 2020 – Creeping Winter DLC later

Minecraft Dungeons – Jungle Awakens DLC Juli 2020 – Creeping Winter DLC later

Mojang heeft bevestigd dat er twee nieuwe DLC-pakketten onderweg zijn naar de game. De eerste die in juli 2020 wordt gelanceerd, Jungle Awakens, voegt drie nieuwe missies toe die spelers naar een diep bos met lommerrijke vijanden sturen. Het tweede pakket, Creeping Winter, zal later dit jaar live gaan.

Een paar dagen geleden werd het Minecraft-universum een ​​stuk groter – en dat geldt ook voor de stapel gerechten die ik sinds de lancering van Minecraft Dungeons negeer. Maar aangezien het negeren van mijn baan ten gunste van gamen gevolgen heeft die verder gaan dan mijn visuele en reukplezier, ben ik hier om een ​​aantal opwindende toekomstige updates aan te kondigen (* hoesten * of bevestigen * hoesten *)!

Maar eerst, wat serieuzer: we willen de geweldige reactie erkennen die we de afgelopen dagen hebben gekregen. Een van de meest opwindende dingen van de lancering is het zien van je eerste indrukken, de verborgen en geheime gebieden die je ontdekt, en niet te vergeten de eindeloze combinaties van bepantsering en artefacten die je maakt.

We hebben veel tijd, liefde en hard werk in deze game gestopt – en het eindelijk in handen van onze community te zien is een onbeschrijfelijk gevoel. Wat nog spannender is, er komt nog meer!

Over Jungle Awakens DLC

Je weet waarschijnlijk al dat we momenteel werken aan nieuwe content voor Minecraft Dungeons, vooral als je de Hero Edition hebt gekocht. Wat je misschien niet weet, is dat de eerste van de twee geplande DLC’s – Jungle Awakens – in juli komt! In dit avontuur betreed je een verre, gevaarlijke jungle om een ​​mysterieuze kracht te bestrijden in drie nieuwe missies. Om de verschrikkingen tussen de wijnstokken te verslaan, heb je nieuwe wapens, uitrusting en artefacten tot je beschikking.

Je ontmoet de Leapleaf, Jungle Zombie, Poison Quill Vine en anderen! Ik heb echter gehoord dat hun sociale vaardigheden ontbreken, dus bereid je voor.

Creeping Winter DLC

Zodra je genoeg hebt van de junglehitte, ga je in Creeping Winter enkele bevroren pieken verkennen! Deze tweede toevoeging aan Minecraft Dungeons komt later dit jaar, dus houd deze blog en onze socials in de gaten voor toekomstige sneak peeks.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik voel me heel goed over het feit dat ik de Hero Edition nu krijg – en dat komt niet alleen door de babykip die erbij hoort. Heb je echter gezien hoe schattig het is?

Crossplay

Dacht je dat dat het was? Verre van dat! ! Het team werkt ook aan het toevoegen van platformonafhankelijke speelfunctionaliteit en coole nieuwe gratis inhoud voor Minecraft Dungeons die iedereen zal ontvangen, ongeacht de editie!

Ze komen de komende weken met meer details. Rust ondertussen je favoriete wapen uit en laat die Arch-Illager zien die de baas is! Snap je? Ik zie mezelf eruit.