Minecraft Dungeons komt April 2020

Minecraft Dungeons komt April 2020

Het Inside Xbox-evenement van Microsoft op X019 had een interessante update voor de volgende game van Mojang, Minecraft Dungeons.

Genre: Kerker-crawler. Denk aan Diablo 3 of Path of Exile.
Multiplayer: Drop-in multiplayer voor maximaal vier spelers.
Crossplay: waarschijnlijk pc- en Xbox-crossplay, maar geen garantie voor andere platforms.
Mods: het team “onderzoekt” de mogelijkheid van door spelers gecreëerde kerkers.
Loot boxes: Geen loot boxes. Geen microtransacties. Alleen in-game valuta.

video

Over Minecraft Dungeons 

Minecraft Dungeons speelt zich af in dezelfde wereld als de blokkerende zandbak die we kennen en waar we van houden, en de kunststijl is bijna identiek, maar als game is het een heel ander beest. Een nieuw genre, een nieuwe motor, nieuwe mechanica, nieuwe items, nieuw verhaal – het is een volledige herziening van de beproefde Minecraft-formule.

Een isometrische actie-RPG die zich afspeelt in de wereld van Minecraft, gebouwd door Mojang met Unreal Engine 4. Het is gedeeltelijk geïnspireerd door Diablo 3 en andere “klassieke kerkercrawlers” en legt een zware nadruk op buit en gevechten. Je zult procedureel gegenereerde vertakkingsniveaus verkennen met maximaal drie vrienden, mobs smakken, eenvoudige puzzels oplossen (denk aan knoppen en hendels) en je personages voorbereiden. Je vecht boven en onder de grond in meerdere biomen.

Minecraft Dungeons releasedate

De game was aangekondigd in september 2019, gevolgd door de aankondiging van een Nintendo Switch-versie en de “Spring 2020” -releasedatum op E3 ​​2019. De nieuwste update van Microsoft heeft een iets specifiekere releasedatum opgeleverd.

De game verschijnt in april 2020 op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Ad