Minecraft Dungeons komt op 26 mei

Minecraft Dungeons komt op 26 mei

De intrigerende Minecraft Dungeons voor het Nintendo Switch-platform hebben een nieuwe releasedatum gekregen. Op 26 mei kun je de nieuwe versie van de Minecraft-franchise kopen.

Minecraft Dungeons biedt zowel actie voor één speler als voor meerdere spelers.

video
play-rounded-fill

Over Minecraft Dungeons

In Minecraft Dungeons proberen spelers zich te verdiepen in verschillende kerkerniveaus om de Arch-Illiger te bevechten en de dorpelingen te redden die de slechterik onderweg heeft gevangen. Je bent volledig uitgerust met een scala aan wapens (en kunt er meer vinden) terwijl je verder de diepte intrekt en probeert de minions van de dreiging te verslaan.

Vecht je een weg door een geheel nieuw actie-avonturenspel, geïnspireerd door klassieke kerkercrawlers en dat zich afspeelt in het Minecraft-universum! Trotseer de kerkers alleen of werk samen met vrienden! Maximaal vier spelers kunnen samen vechten in actievolle, met schatten gevulde, enorm gevarieerde levels – allemaal in een epische zoektocht om de dorpelingen te redden en de kwaadaardige Arch-Illager te verslaan!

Ontdek een schat aan krachtige nieuwe wapens en items die je zullen helpen meedogenloze zwermen nieuwe en vervelende meute te verslaan. Vecht of vlucht door canyons, moerassen en – natuurlijk – mijnen! Elke avonturier die dapper of dwaas genoeg is om deze geblokte en mooie wereld te verkennen, moet voorbereid zijn. Dus snel, bereid je voor!

  • Dungeon Creeper! Vecht tegen nieuwe en vervelende mobs in dit geheel nieuwe actie-avontuur, geïnspireerd door klassieke kerkercrawlers.
  • Multiplayer! Maximaal vier spelers kunnen samenwerken en vechten in coöp-modus.
  • Inschakelen! Ontgrendel tientallen unieke items en wapenbetoveringen voor verwoestende speciale aanvallen.
  • Opties! Personaliseer je personage, vecht dan van dichtbij en persoonlijk met melee-schommels, hang achterover met afstandsaanvallen of tank je een weg door zwermen mobs, afgeschermd door zwaar pantser!
  • Epicness! Verken levels vol schatten in een zoektocht om de kwaadaardige Arch-Illager uit te schakelen!
    Ad