Minecraft Dungeons – Launch trailer

Minecraft Dungeons – Launch trailer

De langverwachte spin-off van Minecraft, Minecraft Dungeons, van Mojang en Microsoft is beschikbaar op het Nintendo Switch-platform.

Om de release van Minecraft Dungeons te vieren, hebben de ontwikkelaars een indrukwekkende launch-trailer samengesteld waarin wordt benadrukt wat je kunt verwachten van de leuke dungeon-crawler.

video

Over Minecraft Dungeons

Ben je klaar om je te verenigen, te vechten en te overleven? Herontdek het Minecraft-universum zoals je het nog nooit eerder hebt gezien in een geheel nieuw actie-avonturenspel geïnspireerd op klassieke kerkercrawlers.

Verken en vecht je een weg door actievolle, schatrijke, enorm gevarieerde levels met maximaal drie vrienden. Heb jij het in je om deze prachtige maar gevaarlijke wereld te verkennen en de kwaadaardige Arch-Illager te verslaan?

Ontdek een schat aan krachtige nieuwe wapens en items die je zullen helpen meedogenloze zwermen nieuwe en vervelende meute te verslaan. Vecht of vlucht door canyons, moerassen en – natuurlijk – mijnen! Elke avonturier die dapper of dwaas genoeg is om deze geblokte en mooie wereld te verkennen, moet voorbereid zijn. Dus snel, bereid je voor!

  • Dungeon Creeper! Vecht tegen nieuwe en vervelende mobs in dit geheel nieuwe actie-avontuur, geïnspireerd door klassieke kerkercrawlers.
  • Multiplayer! Maximaal vier spelers kunnen samenwerken en vechten in coöp-modus.
  • Inschakelen! Ontgrendel tientallen unieke items en wapenbetoveringen voor verwoestende speciale aanvallen.
  • Opties! Personaliseer je personage, vecht dan van dichtbij en persoonlijk met melee-schommelingen, hang achterover met afstandsaanvallen of tank je een weg door zwermen mobs, afgeschermd door zwaar pantser!
  • Epicness! Verken levels vol schatten in een zoektocht om de kwaadaardige Arch-Illager uit te schakelen!