Minecraft Dungeons Ultimate Edition vermeld door winkels

Minecraft Dungeons Ultimate Edition vermeld door winkels

Minecraft Dungeons-fans kunnen binnenkort de hele game en de extra inhoud in één bundel bezitten, zo lijkt het! Vermeldingen van diverse winkels onthulden dat een fysieke Nintendo Switch-editie van Minecraft Dungeons Ultimate Edition eind oktober 2021 wordt gelanceerd voor Noord-Amerika.

Deze release van de kerker-kruipende actiegame zal blijkbaar het basisspel bevatten samen met zijn 6 extra uitbreidingen (Jungle Awakens, Creeping Winter, Howling Peaks, Flames of the Nether, Hidden Depths en Echoing Void)

Het stond vermeld op bijvoorbeeld Amazon; https://www.amazon.com/Minecraft-Dungeons-Ultimate-Nintendo-Switch /dp/B09DDZHZF6/

Over Minecraft Dungeons Ultimate Edition

Ervaar het complete verhaal van Minecraft Dungeons van het begin tot het einde. Pak de Ultimate Edition met het basisspel en alle zes DLC’s: Jungle Awakens, Creeping Winter, Howling Peaks, Flames of the Nether, Hidden Depths en Echoing Void.

Vecht tegen tientallen mobs, verken dimensie-hopping-niveaus en ontdek onnoemelijke schatten terwijl je het verhaal van de Arch-Illager en de Orb of Dominance volgt. Dit is je kans om de volledige Minecraft Dungeons-ervaring op te pikken, dus pak op uw exemplaar nu!