Minecraft Legends aangekondigd

Minecraft Legends aangekondigd

Minecraft Legends is een nieuwe Minecraft spin-off game gelanceerd door uitgever Xbox Game Studios en makers Mojang Studios en Blackbird Interactive.

Het spel lijkt qua ontwerp op Minecraft Dungeons, maar het is meer een actiestrategiespel waarin spelers zich moeten aansluiten bij de bovenwereldse mobs om een ​​invasie van de Nether af te weren. De release staat gepland voor 2023 voor de Nintendo Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Minecraft Legends

De geheimen van Minecraft Legends, een nieuw actiestrategiespel, wachten op je. Verken een prachtige wereld vol rijkdom en prachtige biomen die op de rand van uitsterven staan. De verwoestende varkens zijn gekomen, en het is aan jou om je vrienden te verzamelen en hen te leiden in strategische gevechten om de Overworld te redden!

Kenmerken

  • Ontdek de mysteries – Leer in dit nieuwe actiestrategiespel het verhaal van Minecraft Legends en verken de nieuwe, maar vertrouwde omgeving, terwijl je het Minecraft-universum op een spannende nieuwe manier ervaart.
  • Dynamische wereld – Verken een prachtig continent dat zowel vertrouwd als vreemd is, vol met gevarieerde soorten, weelderige biomen en veel middelen die je nodig hebt om je verdediging op te bouwen en de invasie van varkens af te weren.
  • Epische gevechten – Inspireer verrassende bondgenoten en leid ze in strategische gevechten om hun huis te beschermen. Neem het op tegen de zwijntjes voordat hun Netherdegradatie de Bovenwereld verteert!
  • Speler versus speler — Daag je vrienden uit – of bundel je krachten met hen – in dramatische conflicten terwijl je je stad verdedigt en je bondgenoten naar de overwinning leidt.