Minecraft Legends – Komt 18 April 2023

Minecraft Legends – Komt 18 April 2023

De releasedatum voor Minecraft Legends op Nintendo Switch is bevestigd door de makers van de game Mojang Studios en Blackbird Interactive, evenals uitgever Xbox Game Studios.

video
play-rounded-fill

Over Minecraft Legends

Op 18 april 2023 debuteert de actiestrategie-spin-off op Switch en andere platforms. We kunnen nu meer van de game in actie zien dankzij een gloednieuwe officiële gameplay-trailer die is geüpload.

Ontdek de wonderen van het gloednieuwe actiestrategiespel Minecraft Legends. Ontdek een vredige plek met veel hulpbronnen en prachtige biomen die vernietigd dreigt te worden. Het is aan jou om je troepen te verzamelen en ze te leiden in berekende gevechten om de bovenwereld te beschermen tegen de oprukkende biggen.

Kenmerken

  • Ontdek de Mysteries – Speel dit gloednieuwe actie-strategiespel om het Minecraft Universum op een spannende nieuwe manier te ervaren, terwijl je het verhaal van Minecraft Legends leert kennen en het gloednieuwe maar bekende universum verkent.
  • Dynamische wereld – Reis door een verbluffende, maar toch vertrouwde en fascinerende omgeving die bruist van het leven en rijk is aan de materialen die je nodig hebt om je verdediging te versterken en de invasie van het varken af ​​te slaan.
  • Epic Fights – Motiveer onverwachte bondgenoten om hen te vormen en hen te begeleiden in tactische gevechten om hun huis te verdedigen. Voordat hun Nether smet de bovenwereld verslindt, ga je de strijd aan met de biggen!
  • Playmate vs. Playmate Terwijl je je stad verdedigt en je bondgenoten naar de overwinning leidt tegen je vijanden, ga je spannende gevechten aan met je vrienden of sluit je je bij hen aan.