Minecraft Legends Update 1.17.31676: Patch Notes, verbeteringen en fixes

Minecraft Legends Update 1.17.31676: Patch Notes, verbeteringen en fixes

Samenvatting:

Ontdek de nieuwste Minecraft Legends-update, versie 1.17.31676, boordevol opwindende verbeteringen, oplossingen en nieuwe functies. Ontdek verbeterd platformonafhankelijk spelen, verfijnde gameplay-mechanismen en een verscheidenheid aan updates voor verschillende spelmodi. Duik in de gedetailleerde patch-opmerkingen om meer te weten te komen over de fixes voor crashes, verbeteringen in de Versus-modus, campagne-aanpassingen en updates in de Lost Legends-modus. Ervaar een meer naadloze en plezierige game-ervaring met Minecraft Legends.


Update 1.17.31676: patchopmerkingen, verbeteringen en oplossingen

De nieuwste update voor Minecraft Legends, versie 1.17.31676, introduceert een reeks verbeteringen en bugfixes op basis van feedback van spelers. Deze update richt zich op het verbeteren van de algehele spelerservaring, het aanpakken van verschillende problemen en het introduceren van opwindende nieuwe inhoud. In dit artikel gaan we dieper in op de patch-opmerkingen en verkennen we de algemene verbeteringen, bugfixes, gameplay-verbeteringen en de langverwachte Lost Legend-update.

Oplossingen

De algemene verbeteringen in Minecraft Legends versie 1.17.31676 omvatten het oplossen van het probleem waarbij platformonafhankelijk spelen standaard op UIT stond na het inloggen of koppelen van een Microsoft-account. Bovendien hebben spelers nu de mogelijkheid om gedownloade inhoud van de Marketplace te verwijderen, waardoor er betere aanpassingsmogelijkheden zijn. Item-zeldzaamheid van skins in de Marketplace wordt nu weergegeven in itembeschrijvingen, waardoor spelers waardevolle informatie krijgen.

De update richt zich ook op het verhelpen van crashes die tijdens het spelen kunnen optreden. Er zijn verschillende crashfixes geïmplementeerd op alle platforms, wat zorgt voor een soepelere en stabielere game-ervaring. Specifieke problemen, zoals crashes tijdens basisupgrades, hout sprokkelen in de tutorial of het spel op een bepaald moment pauzeren, zijn aangepakt en opgelost.

Verbeteringen

Gameplayverbeteringen zijn een belangrijk aspect van de update. De ontwikkelaars hebben de rubberbanding van spelers verbeterd die optrad bij het vallen van hoge plaatsen en het springen naar richels. Deze aanpassing zorgt voor een vloeiender en responsiever bewegingssysteem. Bovendien is het brandende partikeleffect van de Fireforged Hero-skin nu zichtbaar voor andere spelers, wat bijdraagt ​​aan de visuele onderdompeling in het spel.

Versus-modus, een populaire multiplayer-functie in Minecraft Legends, heeft opmerkelijke verbeteringen ondergaan. Spelers kunnen nu vrienden uitnodigen in hun lobby nadat ze “Replay” hebben geselecteerd voordat de volgende game begint, wat een meer sociale en interactieve ervaring bevordert. Latency-problemen in openbare matchmaking-games zijn verminderd, wat resulteert in vlottere en leukere online gevechten. Bovendien is een zeldzaam probleem opgelost dat ervoor zorgde dat er minder kolen en ijzer in de wereld spawnden tijdens Versus-wedstrijden, waardoor een eerlijke en evenwichtige gameplay is gegarandeerd.

De campagnemodus heeft ook fixes en optimalisaties ondergaan. Problemen met betrekking tot het spawnen van baasbasissen, teleportatie van dorpen en dorpsaanvallen op de moeilijkheidsgraad Legendary zijn verholpen. De eindbazen Horde of the Spore en Horde of the Bastion spawnen nu correct, waardoor spelers spannende uitdagingen krijgen. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht aan de zoektocht van de eindbaas rond structuren, wat zorgt voor een boeiender en meeslepender baasgevecht.

Nieuwe inhoud

De Lost Legends-update brengt nieuwe content naar Minecraft Legends en versie 1.17.31676 bereidt de komst ervan voor. Specifieke problemen met betrekking tot “The Portal Pile” zijn opgelost, zodat het spel correct eindigt als de speler sterft wanneer de fontein wordt vernietigd. Spelers kunnen nu de beloning in het menu zien voordat ze de Lost Legends-lobby betreden, wat anticipatie en spanning toevoegt aan de gameplay-ervaring.

Andere oplossingen

De gebruikersinterface heeft verschillende verbeteringen ondergaan om de bruikbaarheid te verbeteren. Mount-skins kunnen nu worden gezien en bekeken in het Heroes and Mounts-menu, zodat spelers hun aanpassingen kunnen visualiseren. Problemen zoals omgekeerde beweging van de kaartcursor en verdwijnende hoofdmenuknoppen zijn opgelost, wat zorgt voor een meer naadloze en intuïtieve gebruikersinterface. Bovendien blijven hotbar-pictogrammen niet langer hangen in één categorie, waardoor de gameplay vloeiender wordt.

Audio- en lokalisatie-updates zijn ook geïmplementeerd in versie 1.17.31676. Het luitgeluid loopt niet langer vast tijdens het spelen als een mob-spawner wordt vernietigd, waardoor een audioprobleem wordt opgelost. Verkenningsmuziek wordt nu correct afgespeeld aan het begin van Versus-wedstrijden op de Nintendo Switch. Ontbrekende vertalingen en inconsistenties in verschillende talen zijn verholpen, wat zorgt voor een meer inclusieve en gelokaliseerde ervaring voor spelers.

Kortom, de Minecraft Legends versie 1.17.31676-update biedt een groot aantal verbeteringen, bugfixes en opwindende nieuwe inhoud. Spelers kunnen een soepelere gameplay-ervaring, verbeterd platformonafhankelijk spelen en een meer meeslepende wereld verwachten om te verkennen. Of je nu in de Versus-modus duikt, uitdagende campagnemissies uitvoert of reikhalzend uitkijkt naar de Lost Legends-update, deze update zorgt ervoor dat Minecraft Legends een boeiende en plezierige game-ervaring blijft bieden.

Veelgestelde vragen:
  • 1. V: Hoe kan ik Minecraft Legends updaten naar versie 1.17.31676?
    • A: Om Minecraft Legends bij te werken, controleert u of er updates beschikbaar zijn in de winkel of marktplaats van uw platform en downloadt u de nieuwste versie.
  • 2. V: Wat zijn de voordelen van platformonafhankelijk spelen in Minecraft Legends?
    • A: Platformonafhankelijk spelen stelt spelers in staat om verbinding te maken en te spelen met vrienden op verschillende apparaten, waardoor een grotere gemeenschap wordt bevorderd en de multiplayer-ervaring wordt verrijkt.
  • 3. V: Kan ik mijn gameplay-ervaring aanpassen in Minecraft Legends?
    • A: Ja, de update introduceert de mogelijkheid om gedownloade inhoud van de Marketplace te verwijderen, waardoor spelers meer controle krijgen over hun gamebibliotheek en aanpassingsopties.
  • 4. V: Zijn de crashes opgelost in Minecraft Legends versie 1.17.31676?
    • A: Ja, de update bevat oplossingen voor verschillende crashes, waardoor een stabielere en aangenamere gameplay-ervaring voor spelers wordt gegarandeerd.
  • 5. V: Welke verbeteringen kan ik verwachten in Versus-modus?
    • A: De update verbetert de latentie in openbare matchmaking-games en verhelpt problemen met het spawnen van bronnen tijdens Versus-matches, wat resulteert in een soepeler en evenwichtiger competitieve omgeving.
  • 6. V: Zijn er nieuwe functies in de Lost Legends-modus?
    • A: Hoewel de update voornamelijk gericht is op reparaties en aanpassingen, is The Portal Pile geüpdatet om specifieke problemen aan te pakken, wat zorgt voor een naadloze en boeiende gameplay-ervaring in de Lost Legends-modus.
  • 7. V: Hoe krijg ik toegang tot de mount skins in Minecraft Legends?
    • A: Met de laatste update kun je nu skins van rijdieren bekijken en bekijken in het menu Helden en rijdieren. Ontdek de verscheidenheid aan beschikbare skins en kies de perfecte skin om je rijdier te personaliseren.
  • 8. V: Wat zijn de verbeteringen aan de gebruikersinterface in Minecraft Legends versie 1.17.31676?
    • A: De update brengt verschillende verbeteringen aan de gebruikersinterface met zich mee, waaronder de oplossing voor de omgekeerde horizontale beweging van de kaartcursor. U zult ook merken dat de knoppen in het hoofdmenu niet langer kort verdwijnen wanneer u erover beweegt, wat zorgt voor een soepele en responsieve interface.
  • 9. V: Zijn er wijzigingen aangebracht in de audio-ervaring in Minecraft Legends?
    • A: Ja, de update bevat audioverbeteringen, zoals de oplossing voor het vastlopen van het luitgeluid. Bovendien zult u merken dat Pigmadillos geen geluidseffecten meer spamt terwijl ze door Redthorn reizen, waardoor een meer meeslepende en gebalanceerde audio-omgeving ontstaat.
  • 10. V: Is Minecraft Legends nu beschikbaar in meerdere talen?
    • A: Ja, de lokalisatie-updates in versie 1.17.31676 hebben verschillende taalgerelateerde problemen verholpen. De eerste gameplay-ondertiteling van Foresight is correct vertaald in verschillende talen en de ontbrekende tekstvertalingen in het Arabisch voor het bouwen van constructies in de tutorial zijn toegevoegd. Het Songbook en het scherm na de game voor The Portal Pile bieden nu nauwkeurige vertalingen, waardoor de game-ervaring voor spelers met verschillende taalkundige achtergronden wordt verbeterd.aaa