Minecraft – Master Chief DLC Update

Minecraft – Master Chief DLC Update

Ter viering van de lancering van de campagnemodus van Halo Infinite, heeft Mojang een update uitgebracht voor zijn Master Chief DLC-pakket voor Minecraft.

Het Mineraft Master Chief Mash-Up-pakket is bijgewerkt met acht nieuwe skins zoals beschreven in het officiële nieuwsbericht over de update, evenals een aantal nieuwe emotes en accessoires:

HALO MASH-UP

Welkom bij het Minecraft Halo Mash-up Pack, met nieuwe skins, nieuwe texturen, klassieke Halo-muziek en een verbazingwekkende Halo-wereld vol iconische momenten om te verkennen.

Vier in stijl met een verscheidenheid aan nieuwe skins! Deze omvatten commandant Laurette Agryna, War Chief Escharum, Blademaster Jega ‘Rdomnai, de piloot van Pelican Echo-216, een in YOROI geklede Spartaan, en niet één maar drie Master Chiefs! Het personage is zo iconisch dat het onmogelijk was om slechts één iteratie te kiezen, dus kies uit drie varianten die zijn vele avonturen belichten.

Er zijn nog meer modieuze vondsten in de kleedkamer, zoals hoeden, helmen, vlaggen en het eerder genoemde gratis Superintendent Shirt!

Je look is bijna compleet, je hoeft alleen nog wat emotes toe te voegen. Wat, ga je daar gewoon staan ​​in een Flaming Recon Helmet en in de ruimte staren? Nee! Je gaat die galactische landingsbaan werken met de Master Chief, Swinging Energy Sword en Hard Landing-emotes.

Mineraft Master Chief Mash-Up-pakket kan worden gekocht op de Minecraft Marketplace voor 990 munten; https://www.minecraft.net/en-us/marketplace/pdp?id=a9725e69-66b2-4002-805a-c26867fe467b 

Ad