Minecraft – Mega Man X DLC beschikbaar

Spelers van Minecraft hebben nu toegang tot verse nieuwe downloadbare content (DLC) gebaseerd op Mega Man X, het resultaat van een nieuwe samenwerking tussen de twee games.

video
play-rounded-fill

Mega Man X DLC

De omgeving van Mega Man X is herbouwd en wordt geleverd met de originele muziek van de game en 14 van de meest iconische skins uit de serie. De negen verschillende wapens die beschikbaar zijn voor de speler in het arsenaal van de Blue Bomber kunnen worden gebruikt om het op te nemen tegen een leger van Mavericks terwijl de speler door legendarische levels vordert en het opneemt tegen epische monsters.

Zowel de fysieke als de digitale versie van Minecraft kan nu worden gekocht op de Nintendo Switch en de Mega Man X DLC kan nu worden gedownload.

Je kunt de Mega Man X Legacy 1- en 2-collecties op de Nintendo Switch kopen als je meer Mega Man X-content op dat systeem wilt spelen. Je krijgt de kans om in totaal acht unieke games te spelen als je beide bundels koopt.

Minecraft Nintendo Switch-versie

Met deze nieuwe versie kun je samen spelen op verschillende apparaten, krijg je toegang tot een breed scala aan dingen via de Minecraft Store en zorg je ervoor dat je alle toekomstige updates voor de game krijgt, te beginnen met Update Aquatic.

De game Minecraft omvat het bouwen van dingen uit stenen en het uitvoeren van missies. In de creatieve modus kun je alles bouwen wat je maar kunt bedenken met een eindeloze hoeveelheid materialen. In de Survival-modus kun je grote reizen maken, door exotische oorden reizen en de diepten van je eigen oneindige universums verkennen. Bouw jij gereedschappen, bepantsering en wapens om jezelf tegen de wezens te verdedigen, of ren je weg? U hoeft niet alleen te reizen! Met split-screen en online multiplayer-modi kun je de reis met je vrienden beleven.

Door de voortdurende upgrades en de bijdragen van de community is Minecraft nu groter, beter en mooier dan het ooit is geweest. Bekijk adembenemende kaarten gemaakt door andere spelers, spannende minigames en meer! Bundel je krachten met vrienden die spelen op hun telefoons, Windows 10-computers of consoles; creëer je eigen online omgeving met behulp van Realms; of meld je aan voor een van de enorme servers die door andere spelers worden beheerd. Het is mogelijk om op zoveel verschillende manieren te spelen!

Kenmerken

  • Speel games en deel content met je vrienden op mobiele apparaten, desktops en consoles.
  • Ontdek de bijdragen van de community aan de game in de gloednieuwe winkel in de game.
  • U kunt via de servers toegang krijgen tot extra speltypes en minigames.
  • Split-screen-modus ondersteunt maximaal vier spelers tegelijk.
  • Speel onderweg, met een mobiel apparaat of op een tafel.

Super Mario Mash-Up, Natural Texture Pack, Biome Settlers Skin Pack, Battle & Beasts Skin Pack en Campfire Stories Skin Pack zijn allemaal inbegrepen in deze bundel.