Minecraft Minions DLC beschikbaar in Minecraft Marketplace

Minecraft Minions DLC beschikbaar in Minecraft Marketplace

Het Minecraft-ontwikkelteam heeft een nieuw pakket DLC uitgebracht op basis van de Illuminations die altijd populair was onder de Minions.

Het pakket bevat skins en kaarten die zijn geïnspireerd op de films Despicable Me en Minions, waar de minions vandaan kwamen, samen met de nieuwe aankomende Minions: Rise of Gru. Het is nu beschikbaar op de marktplaats voor 1340 munten.

video
play-rounded-fill

Minions DLC beschikbaar

Lezer, luister! Ik kan mijn vreugde nauwelijks bevatten. Ik kwam er net achter dat de Minions x Minecraft DLC wordt gelanceerd in Minecraft Marketplace. Wanneer? Nu! Vandaag! Waarom ben ik hier zo blij mee? Het is niet alleen omdat het helder, leuk en tot de rand gevuld is met Illumination-personages – geleid door voormalig superschurk Gru, Lucy, hun schattige drie meisjes (Margo, Edith en Agnes) en hun leger van ondeugende Minions.

Mijn vreugde komt niet alleen voort uit het gevoel van voldoening dat je krijgt als je iconische schurken zoals Vector of El Macho verslaat. Het is niet eens omdat ik eindelijk in een piepende falsetstem kan spreken zonder te worden beschuldigd van storend te zijn. Waarom kijken we niet even naar de trailer, dan weet je waar ik het over heb.

Natuurlijk heb ik het over vermommingen in overvloed. Deze Minions kennen de waarde van kleden voor de gelegenheid. Ze hebben een oog voor elk plan, list of tegenslag. Kunnen we even de tijd nemen om te beseffen hoe snel ze zich kunnen aanpassen aan het half gearceerde plan waarin ze zich bevinden? Je weet nooit wanneer je een brand stijlvol moet blussen of een schort moet aantrekken om een ​​kamer schoon te maken. Ze staan ​​altijd klaar, ook al zijn hun uitstekende overalls op zichzelf al een stijlvol bedrieglijk hoofdbestanddeel. Ze doen net dat beetje extra en dat waardeer ik.

De Minions staan ​​bekend om meer dan alleen hun outfits – het zijn ook behoorlijk goede, nou ja, minions. En je zult ze allemaal nodig hebben, want de Minions zijn niet de enige nieuwkomers in de Overworld. Een hele reeks schurken, waaronder alle zes de Vicious 6, ook bekend als ‘s werelds meest beruchte collectief van schurken en doorbraaksterren uit de aankomende Minions: Rise of Gru, zijn hier ook!

Ik weet wat je denkt. Dat is te veel numerieke snode voor één DLC. Maar daarom zijn alle Minions hier! Het is aan jou om te beslissen wie meer chaos zal veroorzaken – jij of zij.