Minecraft – Nether update komt op 23 juni

Minecraft – Nether update komt op 23 juni

Mojang heeft bevestigd dat de langverwachte Nether-update op 23 juni 2020 eindelijk voor alle platforms (inclusief Nintendo Switch) wordt gelanceerd.

De update belooft een volledige herziening van de Nether-locatie door het toevoegen van nieuwe biomen, vijanden en materialen. Er is (nog) geen officiële release-trailer voor de Nether-update beschikbaar gesteld, maar hier zijn de details;

NETHER – MAAK KENNIS MET DE DONKERE KANT VAN MINECRAFT

Beyond the Overworld wacht op een oud rijk, tot nu toe door de meeste spelers nog niet verkend. De Nether-update brengt de hitte naar een al vurige dimensie met nieuwe biomen, mobs en blokken.

ONTDEK NETHERITE

EEN MATERIAAL STERKER DAN DIAMANT

Pure netherite – het sterkste, meest duurzame materiaal in Minecraft – is niet meer. Piglins hebben alles uit de kast gehaald. De enige manier om het te verkrijgen is door het redden van netherietschroot uit oud puin.

BEREID JE VOOR OM TE STRIJDEN OF RUILEN MET DE PIGLINS

Piglins kunnen chagrijnig zijn, maar zijn bereid om items te ruilen als je de juiste goederen meeneemt. Blijf aan hun goede kant als je kunt!

VERMIJD HOGLINS OF JAAG OP ZE!

De snoutste, lekkerste meute in Minecraft! Blijf uit de buurt van de Hoglins of jaag op ze als je durft. Benader ze voorzichtig.

HET DOELBLOK

Heb je ooit je Redstone-schakelaars flexibeler willen maken? Probeer het doelblok!