Minecraft – Pac-Man DLC voor 40e jubileum

Minecraft – Pac-Man DLC voor 40e jubileum

Het ontwikkelingsteam van Minecraft heeft een nieuw pakket met DLC uitgebracht om het 40-jarig jubileum van Pac-Man te vieren.

De DLC voegt een speciale 3D-doolhofmodus toe waarin spelers de tijdloze magie van Pac-Man kunnen ervaren met een Minecraft-twist. Het is nu verkrijgbaar op de markt voor 1340 munten

video
play-rounded-fill

Gelukkig 40e Pac-Man

Het is vandaag PAC-MAN’s 40e verjaardag! WOOHOO! Pardon, ik bedoel WAKA-WAKA! Dit iconische personage en goede persoonlijke vriend is de ster van een van de meest legendarische games aller tijden.

Om deze speciale mijlpaal te markeren, willen we dit vieren door de nieuwe PAC-MAN DLC op de markt te brengen! Ontgrendel nieuwe power-ups en vermijd geesten terwijl je je een weg baant door de 3D-doolhoven!

Alle tien fasen gespeeld? Bouw dan je eigen doolhof. Nee serieus, doe het! Het is heel erg leuk. Je kunt zelfs je vrienden uitdagen voor wat ik nu “een doolhof” noem. Geen van hen heeft het geaccepteerd, maar ze hebben me allemaal hack genoemd. Ik hoop dat je meer geluk en betere vrienden hebt. Je kunt de nieuwe PAC-MAN DLC vinden in de Marketplace.

Veel succes en vergeet niet om Inky, Pinky, Blinky, Clyde en Creepy in de gaten te houden!