Minecraft Super Duper Graphics Pack – is geannuleerd

Minecraft Super Duper Graphics Pack – is geannuleerd

Vorig jaar werd het Super Duper Graphics Pack voor Minecraft aangekondigd en het werd verwacht voor alle platforms, inclusief de Nintendo Switch.

video

Na maanden van relatieve stilte hebben we eindelijk de bevestiging van Mojang dat het project helaas is geannuleerd. In een update die werd gedeeld op de officiële Minecraft-website, legde het team uit dat dit te wijten was aan problemen om het pakket goed te laten werken op de vele platforms van de game.

Microsoft / Mojang legt uit;

We realiseren ons dat dit voor sommigen van jullie teleurstellend is – er was veel enthousiasme voor Super Duper van binnen en buiten de studio – maar helaas zijn we niet blij met de prestaties van het pakket op verschillende apparaten. Om deze reden stoppen we de ontwikkeling van het pakket en onderzoeken we andere manieren waarop u Minecraft kunt ervaren met een nieuwe look.

Minecraft is beschikbaar op een breed scala van platforms, en we proberen voortdurend het maximale uit de technische architectuur van elk te halen. We zullen binnenkort meer over dat onderwerp kunnen delen. Bedankt voor je geduld en sorry dat je onze plannen niet hebt gevolgd!