Minecraft – Versie1.20 update – The Trails & Tales

Minecraft – Versie1.20 update – The Trails & Tales

Het is bijna 15 jaar geleden dat Minecraft voor het eerst aan het publiek werd getoond, en het is 12 jaar geleden dat de game uit de bètafase kwam en beschikbaar werd gemaakt voor het grote publiek. Sinds die tijd heeft de game een regelmatige stroom updates gekregen die allemaal vers nieuw materiaal bevatten, en er zijn momenteel geen aanwijzingen dat hier in de nabije toekomst een einde aan zal komen.

video
play-rounded-fill

The Trails & Tales

In feite wordt later dit jaar versie 1.20 van Minecraft uitgebracht. Mojang maakte eerder bekend dat de volgende release een naam zou krijgen. De werktitel van dit document is “The Trails & Stories Update.” Mojang heeft een verklaring gegeven voor de naam en stelt dat het “de reis vertegenwoordigt die Minecraft ons meeneemt en de unieke verhalen die ieder van ons mee terugbrengt”.

Over Minecraft

Stel je iets voor, en je zult het kunnen creëren!

De zeer gerenommeerde videogame Minecraft is nu beschikbaar om te spelen op de Nintendo Switch. De game Minecraft omvat het bouwen van dingen uit stenen en het uitvoeren van speurtochten. Bouw je eigen gamewereld vanaf de grond af en verken, bouw en domineer deze. Als je wilt voorkomen dat je wordt aangevallen door monsters als de avond valt, moet je ervoor zorgen dat je een veilige plek hebt om je te verstoppen voordat het donker wordt. Als je de nacht doorkomt, is de wereld aan jou om te verkennen en alles wat je doet of maakt is helemaal aan jou; er zijn geen beperkingen.

  • Crafteren, creëren en avonturen beleven kan alleen of met maximaal vier andere mensen in een gesplitste schermmodus of maximaal acht spelers online.
  • Ontdek werelden die willekeurig worden geproduceerd en bouw ongelooflijke dingen, van de eenvoudigste huizen tot de meest uitgebreide kastelen.
  • Speel in Creative Mode met een oneindige voorraad materialen, of graaf diep in de aarde in Survival Mode en maak wapens en bepantsering om jezelf te beschermen tegen de vijandige monsters.
Ad