Minecraft Dungeons – Winter Seasonal Trials

Minecraft Dungeons – Winter Seasonal Trials

Microsoft en Mojang hebben aangekondigd dat Minecraft Dungeons een speciaal seizoensevenement heeft dat momenteel plaatsvindt. Het nieuwe evenement heet Chills and Thrills en loopt tot woensdag 30 december.

Over Chills and Thrills

Tijdens het Chills and Thrills-evenement ga je zes nieuwe proeven met winterthema aan met twee nieuwe proefaanpassingen. Het enige wat je hoeft te doen is het spel opstarten en Seizoensevenementen kiezen! Hier zijn de details:

Het koudste en spannendste evenement in de geschiedenis van Minecraft Dungeons is op 18 december begonnen en loopt tot en met 30 december 2020.

Het evenement zal zes nieuwe proeven met winterthema hebben met twee nieuwe proefaanpassingen, waaronder een wisselend aantal kisten, een afkoelperiode voor artefacten en onzichtbare mobs. Onzichtbare mobs? Omwille van mijn zenuwen ga ik niet stilstaan ​​bij dat angstaanjagende kleine versnapering.

En de kers op deze steenkoude ijscoupe?

Er zijn drie unieke verzamelitems als beloningen! Versla het besneeuwde modegame met de Arctic Fox Armor, snijd je een weg door het ijs met de Frost Slayer of snijd door ijzingwekkende wind met de Shivering Bow – elk item brengt een winterse benadering van de strijd.

Nu hoef je alleen maar in Minecraft Dungeons te springen en naar de seizoensevenementen te gaan waar je toegang hebt tot alle Chills and Thrills-proeven! Waar wacht je op?