Minecraft’s Sonic DLC – gratis update

Minecraft’s Sonic DLC – gratis update

Vorig jaar eerde Mojang het 30-jarig jubileum van de Sonic the Hedgehog-franchise door DLC-content met Sonic-thema voor Minecraft uit te brengen. Het is momenteel beschikbaar voor aankoop via de in-game Marketplace in Minecraft.

Sonic DLC – gratis update

Als je het nog niet hebt gekocht, ben je misschien geïnteresseerd in een gratis update voor de DLC die is gepubliceerd. Een Master Mode, Labyrinth Zone en verschillende personage-skins gebaseerd op de Sonic the Hedgehog 2-film zijn inbegrepen in de gratis update. De officiële tweet is onderaan deze pagina te zien.

Sonic the Hedgehog baant zich razendsnel een weg naar Minecraft! Met grenzeloze gameplay, sprint, rol en spring je van tegenstanders in klassieke zones. Beheers de geweldige talenten van Sonic, Tails, Knuckles en andere personages! Strijd om topscores met je vrienden. Prestaties, personages, nieuwe zones en een moeilijke Eggman-modus wachten allemaal op je! Er zijn 29 populaire skins inbegrepen.

Download van de Marketplace op je Minecrafting-apparaat.

video
play-rounded-fill

VERANDER UW PERSPECTIEF

Reis naar een nieuw universum en laat je fantasie de vrije loop in een vreemde omgeving. De opties zijn vrijwel onbeperkt als er zoveel dingen te ontdekken zijn. Neem een ​​kijkje in de wereld die op je wacht in Sonic the Hedgehog van Gamemode One.

Ad