Minecraft’s versie 1.20-update – Onthulling van de Trails & Tales

Minecraft’s versie 1.20-update – Onthulling van de Trails & Tales

Ontdek de komende Trails & Tales-update (versie 1.20) voor Minecraft, met een diepgaande blik op de opwindende nieuwe functies, verbeteringen en experimentele inhoud. Lees meer over de verbeteringen aan het emote-systeem, vanilla-pariteit en de introductie van de Sniffer en Archaeology.

Welkom bij onze uitgebreide kijk op de komende Trails & Tales-update (versie 1.20) voor Minecraft. We gaan dieper in op de nieuwe functies, verbeteringen en experimentele inhoud die in deze update zijn geïntroduceerd. Daarnaast bespreken we de recente kleinere update, versie 1.19.70, die is uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Trails & Tales-update

Minecraft’s Trails & Tales Update, ook bekend als versie 1.20, introduceert opwindende nieuwe functies, experimentele inhoud en tal van bugfixes voor het spel. In deze blogpost geven we een overzicht van de belangrijkste toevoegingen en verbeteringen die je in de update kunt verwachten.

1. Emote systeemverbeteringen

Het emote-systeem is gereviseerd met nieuwe emotes, gemakkelijkere toegang tot het emote-wiel en aanpasbare sneltoetsen. Deze update maakt het nog leuker voor spelers om zichzelf te uiten en te communiceren met andere spelers in het spel.

2. Vanilla-pariteitsupdates

Om een ​​consistente ervaring op alle platforms te bieden, hebben de ontwikkelaars verschillende vanille-pariteitsupdates geïmplementeerd. Deze omvatten wijzigingen in Redstone-gedrag, mob-AI en blokfunctionaliteit. Als gevolg hiervan kunnen spelers een meer uniforme Minecraft-ervaring verwachten, ongeacht welk platform ze gebruiken.

3. Experimentele functies: archeologie en sniffermob

De Trails & Tales-update introduceert twee experimentele functies: Archeologie en de Sniffer-menigte. Spelers kunnen nu verborgen schatten ontdekken door Suspicious Sand-blokken te borstelen en gedecoreerde potten te maken met aardewerkscherven. De Sniffer, een passief vriendelijke menigte, graaft af en toe naar zaden en voegt een nieuwe dynamiek toe aan het spel.

4. Stabiliteits- en prestatieverbeteringen

Versie 1.20 wordt geleverd met tal van stabiliteits- en prestatieverbeteringen, die problemen aanpakken met betrekking tot gamecrashes, invoerapparaten en onverenigbaarheden met de wereld. Deze verbeteringen zorgen voor een soepelere gameplay-ervaring voor spelers.

5. Updates voor gameplay, mobs, blokken en items

De update bevat verschillende oplossingen en verbeteringen voor gameplay, mobs, blokken en items. Spelers lopen bijvoorbeeld niet langer snel schade op bij het aanraken van schadelijke blokken, en Redstone-bronnen kunnen nu een enkel blok van verschillende kanten tegelijk aandrijven. Bovendien kunnen Hoppers items door specifieke blokken trekken, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor Redstone-constructies.

6. Verbeteringen in gebruikersinterface en toeschouwersmodus

De gebruikersinterface is bijgewerkt, met wijzigingen in de Marketplace-zijbalk, kaartpictogrammen en inventarisschermen. De toeschouwersmodus is ook verbeterd, met oplossingen om fasering in derdepersoonsweergave te blokkeren en het gebruik van eindgateways uit te schakelen.

7. Nieuw bioom: betoverd bos

De Trails & Tales-update introduceert een gloednieuw bioom: het Enchanted Forest. Dit magische en mysterieuze bioom is gevuld met levendige flora, unieke mobs en verborgen geheimen die wachten om ontdekt te worden. Verken het Betoverde Woud om zeldzame grondstoffen te verzamelen en ontdek de kennis achter het bestaan ​​ervan.

8. Bijgewerkte knutselrecepten

Verschillende knutselrecepten zijn bijgewerkt om een ​​meer gebalanceerde en intuïtieve ervaring te bieden. Deze wijzigingen omvatten wijzigingen in de receptvereisten voor bepaalde items, zoals de Elytra, en de introductie van nieuwe materialen voor het maken van bestaande items.

9. Verbeterde multiplayer-ervaring

De multiplayer-ervaring is verbeterd met verbeteringen aan de serverstabiliteit, spelercommunicatie en in-game meldingen. Door deze wijzigingen kunnen spelers beter contact maken met hun vrienden en genieten van een naadloze multiplayer-ervaring.

10. Toegankelijkheidsfuncties

De Trails & Tales-update is bedoeld om Minecraft toegankelijker te maken voor alle spelers door nieuwe toegankelijkheidsfuncties te introduceren. Deze omvatten tekst-naar-spraak-opties, verbeterde controllerondersteuning en visuele aanwijzingen voor belangrijke in-game-gebeurtenissen.

11. Nieuwe prestaties en verbeteringen

Met de toevoeging van nieuwe inhoud en functies, brengt de update ook een reeks nieuwe prestaties en vorderingen met zich mee waar spelers naar kunnen streven. Deze nieuwe doelen dagen spelers uit om de diepten van het Enchanted Forest te verkennen, de Archaeology-functie onder de knie te krijgen en de ongrijpbare Sniffer-menigte te temmen.

12. Bronpakketten en mod-ondersteuning

Versie 1.20 biedt verbeterde ondersteuning voor bronpakketten en mods, waardoor het voor spelers gemakkelijker dan ooit wordt om hun game-ervaring aan te passen. Ontdek een breed scala aan door de community gemaakte inhoud en geniet van Minecraft als nooit tevoren.

Conclusie

De Trails & Tales-update van Minecraft, versie 1.20, biedt een schat aan nieuwe inhoud, verbeteringen en bugfixes die spelers kunnen verkennen. Met een verbeterd emote-systeem, vanille-pariteitsupdates en de toevoeging van experimentele functies zoals Archaeology en de Sniffer-mob, hebben spelers genoeg redenen om betrokken te blijven bij het Minecraft-universum.

Mis deze opwindende nieuwe functies niet.

Veelgestelde vragen
  • Wat is de Trails & Tales-update in Minecraft?
    • De Trails & Tales-update, of Minecraft versie 1.20, is een update die nieuwe functies, experimentele inhoud en verschillende bugfixes introduceert.
  • Wat zijn de nieuwe functies in de Trails & Tales-update?
    • Deze update brengt verbeteringen aan het emote-systeem, vanilla-pariteitsupdates en experimentele functies zoals Archaeology en de Sniffer-menigte.
  • Hoe krijg ik toegang tot de experimentele functies in de update?
    • Schakel de schakelaar “Volgende grote update” in de wereldinstellingen in voordat je je wereld laadt. Vergeet niet een back-up van uw wereld te maken voordat u experimentele functies inschakelt, aangezien deze problemen kunnen veroorzaken.
  • Wat is de Sniffer-menigte?
    • De Sniffer is een passieve, vriendelijke menigte die af en toe naar zaden graaft. Het kan niet worden verleid of getemd.
  • Wat is de functie Archeologie?
    • Met de functie Archaeology kunnen spelers verborgen schatten ontdekken door Suspicious Sand-blokken te borstelen en gedecoreerde potten te maken met aardewerkscherven.