Mineko’s Night Market – Maak kennis met het dorp

Mineko’s Night Market – Maak kennis met het dorp

De ontwikkelaars van Mineko’s Night Market, Humble Games en Meowza Games hebben een nieuwe gameplay-video uitgebracht. Fans kunnen een voorproefje krijgen van hoe het is om op Mt. Fugu te leven door de nieuwe video te bekijken. Kittens aaien, knutselen, een meester worden op de avondmarkt, raadsels oplossen en mysteries ontrafelen zijn allemaal beschikbaar voor gamers in dit gebied.

video
play-rounded-fill

De videogame Mineko’s Night Market heeft een innemend verhaal over kameraadschap, gewoonten en een overvloed aan katten, terwijl het tegelijkertijd een eerbetoon is aan het rijke culturele erfgoed van Japan.

Over Mineko’s Night Market

Je kruipt in de huid van Mineko, een klein meisje met een nieuwsgierig karakter dat net is verhuisd naar haar nieuwe huis op een eiland met een Japans thema aan de voet van de berg Fugu. Op dit eiland zijn de bewoners behoorlijk bijgelovig en aanbidden ze een kat die ze Abe noemen. Wat eerder werd beschouwd als een eeuwenoude stadslegende, heeft de stad verbijsterd gemaakt, nu nieuwe waarnemingen van Abe beginnen te verschijnen onder de bewoners van het eiland.

Ontdek de antwoorden op de mysteries rond de stad en help de verarmde gemeenschap terug te keren naar haar vroegere glorie. Het beheren van je dagelijkse activiteiten, het voltooien van verschillende beroepen, het aangaan van eigenzinnige avonturen en het maken van vreemde producten om ze klaar te maken voor de wekelijkse avondmarkt zijn allemaal belangrijke dingen om te doen.

Ondanks het feit dat Mineko’s Night Market nog steeds wordt ontwikkeld voor Switch, is er nog geen tijdschema voor de release van de game.

Ad