Mineko’s Night Market – Nieuwe trailers

Mineko’s Night Market – Nieuwe trailers

We hebben al lang niets meer gehoord van Mineko’s Night Market. Hoewel het project in 2018 voor Nintendo Switch werd bevestigd, is het nog steeds niet uitgekomen.

Het jaar daarop hoorden we dat er tegenslagen en vertragingen waren geweest en dat het gewoon langer zou gaan duren dan verwacht. Fans kunnen nu zien wat er is gebeurd.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Mineko’s Night Market

Mineko’s Night Market is een spel dat de Japanse cultuur viert en een hartverwarmend verhaal vertelt over vriendschap, traditie en heel veel katten.

Je speelt als Mineko, een meisje dat net is verhuisd naar een worstelend eiland in Japanse stijl aan de voet van de berg Fugu. Ze is erg nieuwsgierig en wil graag meer weten over haar nieuwe thuis. De mensen die op het eiland wonen zijn bijgelovig, dus aanbidden ze Abe, de Zonnekat. Inwoners van het eiland beginnen Abe te zien, wat altijd als een lang vertelde mythe werd beschouwd. Dit heeft de stad voor een raadsel gelaten, omdat iedereen dacht dat het maar een verhaal was.

Ontdek de geheimen van de stad en help het worstelende dorp terug te keren naar hoe het vroeger was. Zorg voor je dagelijkse taken, doe verschillende klussen, ga op gekke speurtochten en maak elke week vreemde dingen om te verkopen op de avondmarkt.

Kenmerken

  • Er zijn veel verschillende spellen om te spelen en mee te doen op de avondmarkt, zoals themaparades, kattenraces en toneelshows.
  • Gebruik verschillende vermommingen om puzzels op te lossen, vermijd nieuwsgierige agenten en ga naar afgesloten kamers.
  • Met een verscheidenheid aan minigames voor werkbanken kun je vreemde dingen maken van materialen die je over de hele wereld vindt.
  • Maak vrienden met veel mensen in de stad en ruil elke week met ze op de avondmarkt om bijna alles wat je maakt of vindt te verkopen.
  • Op het enorme eiland Mt. Fugu kun je urenlang verkennen en alle vier de seizoenen zien.

We weten nog steeds niet wanneer Mineko’s Night Market uitkomt, maar we laten het je zo snel mogelijk weten.

Ad