Mini Motorways – Bridge to Busan update

Mini Motorways – Bridge to Busan update

Na de recente release van de “Bridge to Busan”-upgrade is Dinosaur Polo Club hard aan het werk om nog meer content te ontwikkelen voor de Mini Motorways-game. Naar verwachting zal dit op 8 maart 2023 gereed zijn.

Bridge to Busan

De stad Busan is toegevoegd aan de lijst met kaarten in de minimalistische strategische verkeersmanagementsimulatiegame die meerdere prijzen heeft gewonnen. “Busan, de thuisbasis van meer dan 3,5 miljoen inwoners en bekend om zijn prachtige stranden aan de zuidoostelijke punt van het Koreaanse schiereiland, is een bruisende stad die de hulp nodig heeft van een snelle en bekwame civiel ingenieur”, staat er. “Busan staat bekend om zijn ligging aan de zuidoostelijke punt van het Koreaanse schiereiland.”

Nieuwe dagelijkse uitdagingen, wekelijkse uitdagingen en stadsuitdagingen worden opgenomen voor alle kaarten als onderdeel van dezelfde Bridge to Busan-update voor Mini Motorways. Deze uitdagingen zijn kaartspecifiek. Verdere patches voor een breed scala aan bugs zijn ook in de maak.

Over Mini Motorways

Teken de wegen die de stad in beweging houden.

Heeft u ooit in het verkeer gestaan ​​en wenste u dat er iets was dat u kon doen om de situatie te verbeteren? Als je Tiny Motorways speelt, ligt de oplossing van de verkeersproblemen in de stad in jouw handen.

De makers van Mini Metro hebben een nieuw spel gemaakt genaamd Mini Motorways, waarin spelers worden uitgedaagd om de wegen te ontwerpen die een groeiende metropool aandrijven. Creëer een bloeiende stad door eerst een wegennet aan te leggen en vervolgens individuele wegen aan te leggen. Je moet je stad opnieuw inrichten zodat de verkeersstroom behouden blijft, en je moet renovaties zorgvuldig managen, zodat je de veranderende behoeften kunt bijhouden. Hoe lang duurt het voordat je moet stoppen met het verplaatsen van de steden van de wereld?

Bouw wegen in dynamische steden die zich ontwikkelen en veranderen – elk spel is anders! Dit is een van de belangrijkste kenmerken van het spel.

Bekijk adembenemende kaarten die zijn beïnvloed door locaties over de hele wereld.

Kies uit een brede selectie van verbeteringen om gelijke tred te houden met de eisen van uw constant groeiende wegennet. Deze verbeteringen omvatten snelwegen, rotondes en meer.

Je kunt doorgaan met het bouwen van je stad, zelfs nadat het spel is afgelopen, als je het spel speelt in de Eindeloze modus, een stressvrije modus die een rustgevende spelervaring biedt.

Als je op zoek bent naar de moeilijkst mogelijke uitdaging, probeer dan onze Expert-modus, die obstakels bevat zoals vaste wegen en beperkte verbeteringen.

Kies verschillende kleurenschema’s voor elke kaart, inclusief kleurenblind en nachtinstellingen, als u de beste ervaring wilt.

Disasterpeace heeft een soundtrack gemaakt waarop je kunt ontspannen en die zich aanpast aan de grootte van je stad naarmate deze groter wordt.

Ontdek tijdens het spel extra kaarten en verdien meesterschap.

Doe mee aan onderlinge competities met andere spelers in de dagelijkse en wekelijkse uitdagingen.

Ad