Mini Motorways – Endless & Expert update

Mini Motorways – Endless & Expert update

Mini Motorways krijgt binnenkort extra materiaal als onderdeel van een nieuwe Endless & Expert-upgrade. De Nintendo Switch-versie hiervan wordt gelanceerd op 3 november 2022.

Mini Motorways – Eindeloze en expert update

Endless Mode en Expert Mode zijn toegevoegd aan de verkeersmanagementsimulatie met behulp van een basisbenadering. Er zijn ook enkele voorgestelde verbeteringen aan de kwaliteit van leven.

Met Endless Mode, de meest gevraagde communityfunctie tot nu toe, kun je 15 beroemde steden, waaronder Tokio, Lissabon en Los Angeles, veranderen in een canvas van prachtig wegwerk en verkeersefficiëntie. Bouw de stad van je dromen door een nieuwe te beginnen in Endless Mode of door na een Game Over verder te gaan. Speel in je eigen tempo zonder je zorgen te maken dat de stad klaar is voordat je dat wilt en verdien verbeteringen terwijl je werkt door mijlpalen te bereiken en een nuttige stad te creëren.

In de Expert-modus, die is gemodelleerd naar de Extreme-modus van Mini Metro, moet je klaar zijn om meer uitdagingen aan te gaan en een kans te maken om de grootste te verslaan. Aangezien wegtegels en renovaties al snel een vast onderdeel van de stad worden, ontdek je wat toewijding echt betekent. Aan het einde van elke week zijn alle verbeteringen beschikbaar voor gebruik, waardoor strategisch spelen mogelijk is. U moet echter vooruit plannen, aangezien een upgrade niet twee keer achter elkaar kan worden gekozen. Beklim een ​​gloednieuw Expert Mode-klassement voor elke kaart en strijd om de eerste plaats met de beste civiel ingenieurs.

De Endless & Expert Update gaat vergezeld van andere verbeteringen van de levenskwaliteit waar de community om heeft gevraagd. De mogelijkheid om je bestaande stadslay-out te inspecteren voordat je een upgrade selecteert aan het einde van elke in-game week, zal je helpen goed geïnformeerde keuzes te maken. Je kunt ook je favoriete methode kiezen om wegen door de stad te tekenen met de nieuwe handmatige zoomoptie op meerdere niveaus.

Dinosaur Polo Club-communitymanager Casey Lucas-Quaid verklaarde: “We zijn buitengewoon gezegend met zo’n geweldig ondersteunende Mini Motorways-gemeenschap. En we zijn ons ervan bewust dat veel mensen graag op verschillende manieren met Mini Motorways hebben geëxperimenteerd. maak de Endless Mode en Expert Mode werkelijkheid, ons team heeft dit jaar heel hard gewerkt. We kunnen niet wachten om te zien wat onze ongelooflijke spelers met deze nieuwe speltypes creëren, en we zijn blij om dit met hen te delen. “< /p>

Over Mini Motorways

Heb je ooit gewenst dat je iets kon doen om een ​​verkeersopstopping te verlichten? In Mini Motorways heb je controle over de verkeersproblemen in de stad.

Mini Motorways is een spel over het ontwerpen van wegen die een zich ontwikkelende metropool van stroom voorzien, afkomstig van de makers van Mini Metro. Bouw één weg tegelijk en bouw een wegennet om een ​​bloeiende stad te ontwikkelen. Ontwerp uw stad opnieuw om de verkeersstroom te behouden en beheer verbeteringen zorgvuldig om aan de veranderende behoeften te voldoen. Hoe lang kun jij de wereldsteden in beweging houden?

Belangrijkste kenmerken

  • Teken snelwegen in dynamische, steeds evoluerende steden; elk spel is anders!
  • Ontdek prachtige kaarten die zijn geïnspireerd op verschillende steden over de hele wereld.
  • Kies uit een reeks aanpassingen, waaronder snelwegen, rotondes en meer, om te voldoen aan de behoeften van uw groeiende wegennet.
  • Kies een ander kleurenschema voor elke kaart, inclusief instellingen voor nacht en kleurenblindheid.
  • Ontspan met een Disasterpeace-soundtrack die verandert als reactie op je stad.
  • Ontgrendel nieuwe kaarten naarmate je vaardiger wordt.
  • Doe mee aan dagelijkse en wekelijkse uitdagingen tegen andere spelers.

Op Nintendo Switch is de upgrade Mini Motorways Endless & Expert gratis te downloaden.