Mini Motorways komt Q2 2022

Mini Motorways komt Q2 2022

Dinosaur Polo Club heeft een update uitgebracht voor Mini Motorways voor Nintendo Switch, met een nieuw releasetijdschema en meer informatie over de functies van de game. Spelers mogen verwachten dat ze hun opgeslagen voortgang van Steam Cloud naar Nintendo Switch kunnen synchroniseren, zodat ze verder kunnen gaan waar ze gebleven waren op de pc.

Over Mini Motorways

Nintendo Switch-stedenbouwers kunnen binnenkort wegen aanleggen van prominente steden over de hele wereld, waaronder Tokio, Dubai, Rio de Janeiro en Los Angeles. Bouw een bloeiende stad door bouwtactieken aan te passen aan steeds veranderende willekeurig gegenereerde landschappen.

Verbind huizen met hotspots zodat mensen gemakkelijk van de ene plek naar de andere kunnen gaan. Gebruik aanpassingen zoals verkeerslichten, rotondes en tunnels om te voldoen aan de behoeften van een steeds groter wordend verkeersnetwerk. Doe mee aan dagelijkse en wekelijkse uitdagingen om een ​​hoge score te behalen op de community-klassementen, die worden weergegeven in histogramformaat.

Dinosaur Polo Club heeft prioriteit gegeven aan toegankelijkheid door voorkeurskeuzes voor gebouwen en kaartkleuren op te nemen voor een betere zichtbaarheid, evenals verhoogde compatibiliteit met controllers.

De release van Mini Motorways stond eerder gepland voor Q1 van dit jaar, maar Nintendo Switch heeft de releasedatum gewijzigd. De game wordt nu in Q2 uitgebracht op het Nintendo-systeem. Volgens Dinosaur Polo Club was de extra tijd nodig voor de nieuwe functies die gepland waren voor de lancering van de Nintendo Switch.