Minoria – Eerste 22 minuten

Minoria – Eerste 22 minuten

Vraagt ​​u zich af hoe Minoria draait op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 22 minuten bekijken.

Minoria-spelers in de schoenen van zusters Semilla en Fran – leden van een machtige kerk die de ‘Heksenceremonie’ wilden stoppen om hun wereld in chaos te gooien.

video

Over Minoria

Inkt en bloed bevlekken de straten van Ramezia. Heksen moeten branden en zonden moeten worden beoordeeld. Trek erop uit als zuster Semilla om de pilaren van ketterij af te branden in Minoria, een actieplatformgame van de makers van Momodora.

Het verhaal speelt zich af tijdens de vierde heksenoorlog. Het is een tijd van fanatieke religieuze ijver. Het Heilige Bureau, een machtige organisatie die een inquisitie tegen ketterij leidt, zuivert de zondaars die de mensheid bedreigen. Degenen die verantwoordelijk zijn voor het houden van een mysterieuze ceremonie die in tegenspraak is met de regels van de kerk, worden “heksen” genoemd. Nu trachten de zusters Semilla en Fran, missionarissen in dienst van de kerk, de heksenceremonie te dwarsbomen en het gewone volk te beschermen tegen ketterij die de status quo in gevaar brengt.

Minoria is de nieuwste en meest ambitieuze game van Bombservice en een spiritueel vervolg op de Momodora-serie. Fans van Momodora zullen vertrouwde aspecten vinden in het ontwerp en de gameplay-elementen, terwijl ze de ins-en-outs van pareren, ontwijken en een verscheidenheid aan verschillende spreuken beheersen. Nu in HD-formaat, met esthetiek die handgeschilderde 2D-achtergronden en cel-shaded karakters combineert, zet Minoria de nalatenschap van Bombservice op consoles voort.

  • Een krachtig fantasieverhaal geïnspireerd door de geschiedenis van middeleeuws Europa
  • Een unieke visuele esthetiek die handgeschilderde 2D-kunst combineert met cel-shading
  • Vloeiende controles die zorgvuldige betrokkenheid en geduldig spel stimuleren
  • Gevechten waardoor spelers vijanden kunnen verpletteren met een mix van zwaardvechten en spreuken
  • Defensieve opties, waaronder ontwijkrollen en pareren
  • Een nivelleringssysteem dat spelers helpt zich aan te passen aan hun gewenste moeilijkheidsgraad

Minoria is nu verkrijgbaar in de Switch eShop voor $ 19,99 USD.