Minute Of Islands – Vertraagd vanwege “enkele grote technische problemen”

Minute Of Islands – Vertraagd vanwege “enkele grote technische problemen”

Indiegame Minute of Islands werd onthuld voor Nintendo Switch, pc, Mac, PS4 en Xbox One – met een releasedatum van 18 maart 2021.

Maar als je je aan het voorbereiden bent om in dit nieuwe avontuur te duiken, lijkt het erop dat je er misschien wat langer op moet wachten.

Uitgever Mixtvision en ontwikkelaar Studio Fizbin kondigden een onbepaalde vertraging aan bij de release van de game. Dit wordt toegeschreven aan “enkele belangrijke technische problemen die zich voordeden tijdens de laatste testronde”, waardoor beide bedrijven de lancering ervan moesten uitstellen tot een onbepaalde datum.

Statusupdate – Minuut van eilanden

Vanwege enkele grote technische problemen die zich tijdens de laatste testronde hebben voorgedaan, moet de multiplatform-release van Minute of Islands, oorspronkelijk gepland voor 18 maart 2021, worden uitgesteld. Een nieuwe releasedatum voor Minute of Islands kan momenteel niet worden gegeven.

We kunnen niet wachten om onze game in het wild te zien, zegt Anjin Anhut, Game Director bij Studio Fizbin, “maar we willen ervoor zorgen dat iedereen er in de best mogelijke staat van kan genieten. We hopen dat spelers binnenkort in de voetsporen van onze hoofdrolspeler Mo kunnen treden in de levendige wereld van Minute of Islands en zelf ontdekken wat de game zo speciaal maakt.

Hoewel we het zeer betreuren dat we de releasedatum van Minute of Islands moeten pushen, zijn we ervan overtuigd dat de extra geïnvesteerde tijd in het belang van de spelers is. We kijken er naar uit om een ​​unieke game uit te brengen die verbluffende art direction combineert met emotionele verhalen tot een langdurige ervaring, zegt Benjamin Feld, Publishing Director bij Mixtvision.

Minute of Islands is een puzzelplatformgame met kunst en verhalen over Mo, een bekwame knutselaar die met haar gezin op een landelijke archipel woont, ooit bewoond door een oud ras van ondoorgrondelijke reuzen. Hun buitenaardse maar vitale machines moeten blijven draaien, anders zal een altijd aanwezige dreiging alles opslokken.

Wanneer de machines van de reuzen het begeven en Mo’s wereld op instorten staat, begint ze aan een transformationele reis over schilderachtige, uitgestrekte eilanden en door de buitenaardse labyrinten onder hen. Achtervolgd door herinneringen, wordt Mo’s reis een reis naar de diepten van haar onderbewustzijn. En zelfs met de krachtige Omni Switch tot haar beschikking, heeft Mo misschien niet genoeg om de onder het oppervlak verborgen schade te herstellen …

Minute of Islands komt voor pc / Mac, PlayStation 4 (compatibel met PlayStation 5), Xbox One (compatibel met Xbox Series X / S) en Nintendo Switch.