Mistover – Niet langer verkocht na 30 juni 2022

Mistover – Niet langer verkocht na 30 juni 2022

In 2019. Mistover, een duistere roguelike kerkercrawler van Arc System Works en Krafton, werd gepubliceerd voor de Nintendo Switch en andere platforms.

Arc System Works heeft nu verklaard dat de distributie van Mistover op Switch en Playstation 4 op 30 juni 2022 zou stoppen, vermoedelijk voor zowel digitale als fysieke edities. Volgens een persverklaring is dit te wijten aan het aflopen van de licentieovereenkomst van Arc System Works met ontwikkelaar Krafton op die datum, wat betekent dat ze de consoleversies van de game niet langer kunnen distribueren.

Als je een exemplaar van Mistover op de Nintendo Switch wilt bemachtigen, is dit zeker het ideale moment om dat te doen voordat de game niet langer beschikbaar is.

Over Mistover

‘MIST-achtig’ rollenspel met excursies om het geheim van overleven te ontdekken. Kies zorgvuldig uw volgende stap en onthoud dat elke actie die u doet de toekomst zal beïnvloeden. Creëer je eigen ‘Corps’ en reis door de vele zones van de Pillar of Despair, waaronder bossen, meren, bergen, steden, kathedralen, kastelen en nog veel meer.

Ad