MLB The Show 22 + Nintendo Switch Sports My Way reclame

MLB The Show 22 + Nintendo Switch Sports My Way reclame

Er is weer een “My Way”-advertentie verschenen, dit keer met MLB The Show 22 en Nintendo Switch Sports. Zoals je kunt zien, heeft Nintendo ervoor gekozen om een ​​advertentie te ontwerpen waarin deze sporttitels centraal staan.

video
play-rounded-fill

MLB The Show 22

– Creëer en gebruik veel Ballplayers naast je aangepaste Road to the Show Baseball RPG-ervaring, en pas je Ballplayers aan om je te helpen slagen.

– Diamond Dynasty is teruggekeerd en het is beter dan ooit! Speel, verwerf en breid uw verzameling droomkaarten uit voordat u deze tot leven brengt op de diamant. Probeer het nieuwe Mini Seasons-spel, waarin elk seizoen nieuwe moeilijkheden en een nieuwe groep tegenstanders oplevert!

– Bij cross-platform spelen moet je het opnemen tegen je vrienden. Ga door met je voortgang en verdien en gebruik dingen op andere consolesystemen met cross-progressie.

– De eerste keer dat je op het bord stapt? Pas je ervaring aan met nieuwe gameplay-stijlen en twee nieuwe moeilijkheidsgraden om je te helpen de basis te leren.

– De meest meeslepende ervaring ooit wordt geboden door nieuwe introductiepresentaties.

– Speel van maart tot oktober op je eigen manier, met verbeterde modustools waarmee je aangepaste truien, logo’s en stadions kunt gebruiken die je hebt ontwikkeld.

– Met nieuwe legendes die het veld betreden, kun je je fantasiehonkbalwedstrijden spelen.

Nintendo Switch Sports

Zwaai, trap en spijker je een weg naar succes met Nintendo Switch Sports, een selectie van Nintendo Switch-sporten die je onderdompelen in de actie!

Doe mee aan zes sporten, waaronder volleybal, voetbal en bowlen, met realistische bewegingen die uw spelactiviteiten nabootsen.

Rally in tennis door op het juiste moment zachtjes met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Bowling: rol de bal recht naar voren of buig hem lichtjes.

Chambara: Terwijl je aanvalt en verdedigt, sla je je tegenstander van het platform.

Voetbal: maak explosieve spelen met een enorme bal. Schiet en voer Diving Headers uit met Joy-Con-controllers in wedstrijden. Je kunt de Shoot-out-modus spelen met intuïtieve schopbewegingen door een Joy-Con-controller toe te voegen aan de beenriembevestiging (apart verkrijgbaar).

Badminton: Houd de shuttle in de lucht door je slagen naar links en rechts te sturen. Zwaai de shuttle naar links en rechts terwijl je hem in de lucht houdt. Gebruik sterke smash shots om een ​​voordeel te krijgen!

Volleybal: serveer, stoot, zet en prik de bal met een Joy-Con-controller.

Speel persoonlijk of online met familie en vrienden, of daag mensen van over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met goederen die je hebt verdiend tijdens het online spelen, zijn er verschillende mogelijkheden om plezier te hebben, zoals het testen van je vaardigheden in de Pro League, waar je je rang kunt verbeteren door verschillende sporten te winnen.

Zowel MLB The Show 22 als Nintendo Switch Sports zijn nu beschikbaar.