MO: Astray aangekondigd

MO: Astray aangekondigd

Rayark aangekondigde MO: Astray gaat naar Nintendo Switch. De game wordt op 10 september 2020 uitgebracht voor 14,99 USD.

EINDELIJK, persoonlijk wacht ik al geruime tijd op de release op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over MO: Astray

Door de vochtige, pikdonkere duisternis zijn de griezelige geluiden van gigantische machines te horen. In een geavanceerde faciliteit die is binnengevallen door buitenaardse beesten en lokale bewoners, werkt het volledig automatische systeem dat wordt bestuurd door de hoofdcomputer nog steeds als een gek.

Ontwaken in een verlaten laboratorium, ontdekt de groene, dubbelzinnige levensvorm MO dat hij niet alleen te maken heeft met een extreem vijandige en sinistere omgeving, maar ook met mensen die, nadat ze zijn overgenomen door buitenaardse parasitaire planten, nu vastzitten. in de eindeloze limbo tussen dood en wedergeboorte.

Bovendien lijkt er een griezelige aanwezigheid te zijn die dit alles vanuit de schaduw bekijkt. Na het zoeken naar aanwijzingen, wordt MO er zich geleidelijk van bewust dat het verantwoordelijk is voor een missie van enorm belang. Onder begeleiding van het mysterieuze gemompel in zijn oor, is MO in staat het ene obstakel na het andere te overwinnen.

Wie heeft deze ramp veroorzaakt? En wat voor soort beproevingen en beproevingen liggen er op dit pad dat naar antwoorden voor elk onopgelost raadsel leidt?

Ad