MO: Astray – Nieuwe Trailer en Modes gedetailleerd

MO: Astray – Nieuwe Trailer en Modes gedetailleerd

Eerder dit jaar kondigde Archplay aan dat side-scrolling game MO: Astray naar de Nintendo Switch zou komen.

Archplay heeft via een nieuwe trailer opnieuw bevestigd dat de game binnenkort op de Nintendo Switch komt. Dezelfde trailer beschrijft ook de ‘Getimede modus’ en ‘Rampmodus’ van de game – die de behendigheid en het geduld van spelers tot het uiterste zullen opvoeren!

video
play-rounded-fill

Extra Modes

Getimede modus

Geeft de gameplaytijd van de speler weer, evenals de start- en eindtijd binnen quests. Via speciaal ontworpen interfaces en mechanismen krijgen spelers de kans om een ​​’speed run’ op te nemen, waarbij spelers proberen het spel in de kortst mogelijke tijd te voltooien, waarbij ze hun runs vergelijken met spelers van over de hele wereld om te zien wie de beste is.

Rampenmodus

Voor spelers die al missies hebben voltooid, kunnen ze nog moeilijkere gameplay-content tegenkomen, waaronder obstakels, spelwaarden, puzzels en andere duidelijke veranderingen. Wanneer spelers deze modus spelen, zullen ze het ‘kwaad’ van het ontwikkelingsteam kunnen ervaren, wanneer ze zich aanvankelijk de quests hadden voorgesteld door het terug in het spel te plaatsen. Dit zal een veel intensere moeilijkheidsgraad met zich meebrengen.

Over MO: Astray

MO: Astray is een pixelart, side-scrolling, actie-platformer. Leid MO door verbijsterende puzzels met behulp van speciale vaardigheden. Bizarre vijanden, dreigende vallen en ingenieuze niveauontwerpen wachten op je.

Kenmerken

  • Gebruik sticking, ramming, parasitaire overname en geheugenherinnering om door de buitenaardse, sci-fi omgeving te navigeren.
  • Een nauwgezette pixelart-stijl begeleid door super-vloeiende animatie, effecten en meeslepende soundtrack.
  • Gebruik je geest: wacht, observeer, plan je pad en gebruik verstandige speciale vaardigheden. Vind een uitweg.
  • MO: Niet zomaar een gelei-achtig organisme! Gebruik MO ten volle om te overleven in deze sinistere omgeving.
  • Ontgrendel het verhaal: verzamel sleutelmateriaal om dieper in de wereld te duiken en het mysterie te ontrafelen …

Meer informatie; https://www.moastray.game/en 

Ad